Всички снимки По време на учебните стрелби са били изпробвани

...
Всички снимки По време на учебните стрелби са били изпробвани
Коментари Харесай

Ким Чен-ун наблюдава изпитания на ракетни установки, способни да поразят Сеул

Всички фотоси

По време на образователните стрелби са били тествани 600-милиметрови реактивни системи за залпов огън и други оръжия. На някои от тях съгласно КЦТА може да бъдат поставяни тактически нуклеарни бойни глави.

По-рано Япония разгласи, че Северна Корея е изстреляла през вчерашния ден три балистични ракети, които са прелетели 350 километра, достигайки оптималната височина от 50 километра, преди да паднат в Японско море близо до източното крайбрежие на Корейския полуостров.

Снимка: БТА/АР

Севернокорейският водач се закани да усили военния капацитет на страната си в конюнктура на задълбочаваща се борба със Съединените щати и техните съдружници.

Снимка: БТА/АР

Вчерашните образователни стрелби съответстваха с визитата в Южна Корея на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън, който взе участие в откриването на третата Среща на върха за народна власт - самодейност на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, замислена като конгрес за разискване на способи за прекъсване на отстъплението от демокрацията и подкопаването на човешките права и свободи.

Снимка: БТА/АР
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР