Всички сме усещали негативна енергия понякога в живота си. Тя

...
Всички сме усещали негативна енергия понякога в живота си. Тя
Коментари Харесай

Болести и безпаричие ще ви погубят, ако не изхвърлите...

Всички сме усещали отрицателна сила от време на време в живота си. Тя може да се отрази във всеки аспект от живота ни и да се намира в хора, животни, предмети и даже в дома ви, написа jenata.blitz.bg.

На доста хора им се е случвало да не се усещат задоволително удобно в дома си. Да виждат, че силата се трансформира, че стартират да се усещат по прочувствени, депресирани или нападателни. Важно е да намерите източника, който унищожава всекидневието ви.

Той може да е на всички места и да докара до доста по-лоши неща от неприятното въодушевление през някаква част от деня. Нищо чудно да ви довлече неприятна карма, финансови загуби и неприятно здраве.

Ето няколко неща, от които може да се отървете, в случай че някой от гореизброените признаци е налице:

Растения

Катерещите се растителни типове са много характерни. Те могат да привлекат заболявания, в случай че са вътре в жилището ви, в случай че пък са извън, то те са същински магнит за неприятности.



Въпреки това много постоянно могат да бъдат открити на фасадата на някоя остаряла постройка в столицата. Колкото красиви и безобидни да ви наподобяват, те могат да ви привлекат злощастие.

От антични времена те са свързани със гибелта. Не ги дръжте в дома си. Отървете се и от всевъзможни сухи цветя.

Счупени неща

По-възрастните хора имат навика да не изхвърлят нищо счупено или износено. Според тях то постоянно може да бъде потребно. Добре е обаче доста бързо да се отървете от него, с цел да не си създадете неприятности.

Тези предмети съдържат доста отрицателна сила. Разделете се с тези отпадъци и ви подсигуряваме, че нещата в живота ви ще се наредят. Разчистете пространството за нещо ново и се гответе за позитивни страсти.

Предмети на предходни жители

Често някогашните притежатели на апартамент оставят в него движимостите си. Настоящите жители пък нормално се радват на прифовивките и мислят, че ще са им потребни.

С течение на времето обаче може да започнете да получавате кошмари. Ако не разбирате от къде идват, то отговорът е доста елементарен. Почистете стаята и всички пространства в дома ви от предмети на остарели притежатели.

Помислете, никой няма да плаши купувачите при договорката с обстоятелството, че примерно на красивото канапе до преди дни е лежал тежко болен човек, който е умрял.

Малки неща

Основни източници на негативна сила са старите календари, износените чехли, счупените стъкла или огледала. Моментално се отървете от тях.



Мъртви животни

Много хора си мислят, че е доста стилно да имат еленски рога на стената или меча кожа на пода. Уви, би трябвало да ви кажем, че тези същества, лишени от живот, несъмнено ще ви донесат единствено неприятности.

Счупен телефон

Именно в тези устройства се съхранява голяма част от живота на актуалния човек. Той е един портал, който може да взаимодейства с сила. Важно е постоянно да почиствате паметта на телефона си, да го чистите от остарели фотоси и информация за заболявания. Ако нещо обаче в устройството ви се счупи и се откажете от ремонта му, по-добре го изхвърлете, не го пазете по шкафовете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР