Всички сме попадали в неудобния момент в обществения транспорт, когато

...
Всички сме попадали в неудобния момент в обществения транспорт, когато
Коментари Харесай

Олимпийската атлетка Синтия Апия похвали за отказа да смени местата в самолета с „правоимаща“ двойка

Всички сме попадали в неуместния миг в публичния превоз, когато сте резервирали място единствено с цел да откриете, че някой различен е седнал на него един път пристигаш. Сега сте изправени пред предизвикването да ги помолите - несъмнено общително - да станат и да мръднат от стола ви.

Една олимпийска звезда си спомни времето, когато е била изправена пред такава борба на борда на полет от Торонто до Калгари единствено с цел да бъде „ тормозирана “ да смени мястото си с различен пасажер. Синтия Апия, канадска бобслейистка, изясни на страницата си в TikTok: „ Изглежда, че има доста диалози... в TikTok по отношение на местата в самолета и дали би трябвало да се откажете от мястото си, в случай че някой ви помоли, тъй че имам своя лична история на това. "

Тя продължи: „ Преди няколко години летях от Торонто до Калгари, което е полет, който постоянно върша като играч от националния тим, където тимът ни е основан отвън Калгари, аз съм от Торонто, хвърча сред тези два Знаете ли, че през годините съм п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР