Всички сме имали моменти, в които да искаме да плачем

...
Всички сме имали моменти, в които да искаме да плачем
Коментари Харесай

Мъж, чиито ръце и рамене са ампутирани, може да помаха отново

Всички сме имали моменти, в които да желаеме да плачем и да се усмихваме по едно и също време. Тези моменти проникват в мозъците ни и оставят белези върху останалата част от живота ни. Феликс Гретарсон е човек, чиито ръце бяха ампутирани, с цел да му бъде избавен живота. За страдание лекарите споделиха, че е невероятно да се откри донор. Но едно телефонно позвъняване промени живота му вечно. Ние твърдо имаме вяра, че любовта и вярата са мощни сили, способни да преодолеят всевъзможни бариери. Ще се радваме да прочетете по какъв начин човек без ръце и плещи е минал през възходи и падения по пътя си към триумфа и да видите по какъв начин наподобява животът му през днешния ден.

Всичко стартира с тежки времена, които научиха Феликс на отговорност от ранна възраст.

© felix_gretarsson / Instagram, © felix_gretarsson / Instagram

Феликс, исландски електротехник, на 25 годишна възраст, загуби и двете си ръце при повреда с високо напрежение през 1998 година Той ни описа за провокациите на загубата на ръцете. Бил е женен и татко на 2 дребни момиченца на 3 месеца и 4 години. Изведнъж той се трансформира от кадърен и кадърен млад мъж в друг и непроизводителен. Феликс изясни: „ Вече даже не можех да държа дребните си момиченца. Не можех да се храня или да подкрепям персонална хигиена. ”

Жена му продължава да потвърждава, че той е неукротим и нищо не е невероятно.

© felix_gretarsson / Instagram

Феликс имаше шанс, че има подкрепящи другари и семейство. Когато го видяха да се самоунищожава, те бяха ужасени. Имаше потребност от чернодробна трансплантация, само че тогавашният му метод на живот го направи несъответствуващ за такава. Приблизително по това време той получи душевен пробив и разбра, че не страда от пострадването си, а от неспособността си да одобри нещастието. Тогава всичко се промени.
След съвсем година на трезвеност, той стартира лекуване през 2001 година За страдание то се проваля и по-късно същата година му е направена втора трансплантация на черен дроб. Феликс среща Силвия, брачната половинка му, в болничното заведение през 2015 година и тя става опора и непрекъснат сътрудник за него през цялото време.

Тези ръце и плещи тежат съвсем колкото 2 крила на птица. Феликс към този момент може да помаха!

© felix_gretarsson / Instagram

Феликс сподели: „ Първото усещане беше малко необичайно, само че болката която усетих беше, като че ли имам 2 камиона, паркирани на всяко рамо, и това завладя всичките ми сетива. След това доста бързо се приспособих към ръцете и ги видях като мои лични. С времето те се приспособяват все по-добре. Сега цветът им е същият като останалата част от моето тяло и даже космите по тях се приспособиха към мен. “

С самообладание и труд, фантазията му се сбъдна.

© felix_gretarsson / Instagram

Феликс ни осведоми, че ръцете му остават неподвижни, само че раменете, лактите и в този момент дясната китка са изцяло функционални. Днес животът му е посветен напълно на възстановяването. От време на време той научава, че страданието е избор, само че той винаги е виновен за избора на верния отговор при всякакви условия. Той вярва, че търпението постоянно ви дава това, което заслужавате.

© felix_gretarsson / Instagram, © felix_gretarsson / Instagram

Домът е построен върху мощ, поддръжка и отдаденост един на различен.

© felix_gretarsson / Instagram

Той заяви, че търси френски донор за ръце и плещи от 2013 година Майка му го придружи в дългото пътешестване.

© felix_gretarsson / Instagram

Историята му е от сърце, тъй като демонстрира, че в никакъв случай не е късно да съумеете без значение какъв брой тежки са проблемите ви. Феликс сподели: „ Никога не се отхвърляйте от фантазиите си. Това, че нещо не може да бъде направено значи единствено, че към момента не е направено. ” Освен това той води семинари за ефикасна връзка и прочувствено здраве.

След 23 години без обятия, в този момент може да държи дъщерите и внуците си близо в прегръдките си.

© felix_gretarsson / Instagram, © felix_gretarsson / Instagram

Днес той има 2 мощни дъщери, които са се научили да живеят съгласно изискванията на живота. Прегръщането е нещо, което той към този момент може да прави. Феликс сподели: „ Най-накрая съумях да прегърна дъщерите си, а в този момент и внуците, които те ми дадоха “.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР