Всички сме гледали в световните сайтове за видеосподеляне клипове с

...
Всички сме гледали в световните сайтове за видеосподеляне клипове с
Коментари Харесай

Джари – уникалният папагал имитатор, който ще ви разсмее

Всички сме гледали в международните уеб сайтове за видеосподеляне клипове с папагали, които с лекост повтарят разнообразни думи и свирят известни мелодии. Такъв е и Джари-папагал от София, който има извънредно богат репертоар, а към този момент и доста почитатели.
 Джари персонален списък
Всъщност птицата е кръстена на един от основните герои от българския сериал „ Под прикритие “-Джаро. „ Имахме папагал, кубинска амазона, който си бях донесла като дете от Куба. Той умря на 36 години. Целият парк „ Заимов “ знаеха за него. След като умря, аз страдах доста и след няколко години по-големият ми наследник реши да ме изненада за рождения ми ден и ми подари Джаро-бебе на три месеца, роден през май 2014 година “, описа собственичката на папагала Ирина Лалова.
 Джари персонален списък
Днес Джари към този момент е пълновръстен член на нейното семейство и е доста обичан. Има извънредно богат репертоар-сутрин вика от балкона „ Хайде на кафе “ и пее „ За Джаро аз ще скачам, ще викам… “. Умее да свири мелодии като „ Нашият сигнал “ и даже „ Върви народе възродени “. „ Патриотче си е “, споделя Ирина.

Новата му обичана мелодия е част от композицията на Бетовен „ За Елиза “. Джари набра известност и с друго свое умение-може да имитира звуци на животни и други птици-сам се пита и демонстрира по какъв начин вършат котката, кучето, патицата и петелът. Освен, че е подражател, Джаро с ненаситност раздава „ целувки “, учтиво поздравява, пожелава лека нощ, само че демонстрира и темперамент като командва „ Ела тука “.

Освен това е и любвеобилен-обръща се към хората, които обича с „ о, обич моя ”, а себе си назовава „ сладостен папагал ”. Джари по темперамент е благ и гален, само че правилен на името си, когато не хареса някого го нападна най-изненадващо, с цел да го ухапе.
 Джари персонален списък
" Какво в действителност го отличава от всички останали пилета? Усеща хората, техните страсти, настроения, взе участие в разговори, демонстрира и темперамент, несъмнено, само че е гальовен и сензитивен, раздава любовта си на тези, които обича... Това е Джаро ", споделя огромният наследник на Ирина за пернатия член на фамилията. По тематиката Папагал, който мяука, лае и вие като тревога посреща посетителите на Карнавала на котки Котка и папагал от Челябинск са неразделни другари (ВИДЕО) Приказлив папагал издаде изневярата на господаря си Научиха папагал да употребява културно... тоалетната чиния
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР