Всички сме чували, че има навици, които вредят сериозно на

...
Всички сме чували, че има навици, които вредят сериозно на
Коментари Харесай

Вредни навици учудващо полезни за здравето ни

Всички сме чували, че има привички, които вредят съществено на здравето ни. Учудващо е обаче, че някои от тях са и потребни за нас.

Ярост

Понякога е страхотна концепция да изпускате парата тъкмо по този метод, тъй като следеният, здравословен яд е потребен за тялото и мозъка. Дори съгласно някои изследвания, за разлика от страха и напрежението, гневът не създава кортизол, който е хормонът на напрежението, а даже има удобен резултат върху изобретателните процеси.

Злоупотреба с кафе

Спокойно излейте горещата напитка в краката на този, който се пробва да ви убеди, че тя е нездравословна. Стига да не прекалявате, с нея можете да намалите риска от развиването на Паркинсон или диабет вид, а и то е цялостно с антиоксиданти, повече в сравнение с други артикули. Само не слагайте въобще или най-малко не прекомерно доста захар или мляко.

Мръсотия

Според изследване, тези които не помнят да да оправят леглото си заран, живеят по-дълго и се разболяват доста по-рядко. Това се дължи на обстоятелството, че изтупвайки леглото, вдишваме доста повече бактерии и акари. Разбира се това не значи да не чистите, само че да е в границите на естественото и след проветряване.

Пиене на бира

Всъщност тя може да е по-ефективен метод за попречване на сърдечно-съдови болести и съгласно резултати от изследване, извършено в Калифорнийския университет, демонстрират, че антикорозионните субстанции, съдържащи се в малца, пазят кръвоносните съдове и сърцето. Също витамин B6 защищава кръвоносните съдове и оказва помощ за заздравяването на костите.

Стоене в интернет

Сърфирането в мрежата не е толкоз неприятно и неефикасно, тъй като дейното ровене за информация в Интернет подтиква мозъчните центрове, които постоянно остават неизползвани и даже укрепва нашата дарба да вземаме решения.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР