Всички следи от Нотариуса са добре заличени. Възможно е да

...
Всички следи от Нотариуса са добре заличени. Възможно е да
Коментари Харесай

Криминален журналист: Възможно е да излязат имена на политици, свързани с Мартин Божанов

Всички следи от Нотариуса са добре заличени. Възможно е да излязат имена на политици, в случай че са неуместни на властта. Може да изскочи име и на някой магистрат от приблизително или ниско равнище в спецпрокуратурата. От към 2 години клубът, за който се твърди, че е на Мартин Божанов, не действа, само че е съществувал от 10. Това сподели престъпният публицист от " Телеграф " Захари Белчев в ефира на предаването " Твоят ден ".

" Знаело се е, че има въздействия в правосъдната система. Ако приемем, че почти до действието на спецсъда е функционирал, следите би трябвало да са заличени. Може някой да изгори, с цел да се покаже някакъв резултат от следствието ", счита Белчев.

По думите му Мартин Божанов си е сменял ЕГН-то. " В днешно време това става много по-трудно, само че преди години хора от ъндърграунда са го правили. Причината не е, с цел да се трансформират престъпни регистрации, само че банкови сметки и парцели могат да се заличат по този метод. Предполага се, че е имало финансови изкушения - по тази причина е сменил ЕГН-то си. Обикновено това се случва в по-малки градове ", уточни Белчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР