Всички си спомняме Джейн Сиймор от хитовия сериал Д-р Куин

...
Всички си спомняме Джейн Сиймор от хитовия сериал Д-р Куин
Коментари Харесай

Тайните на Джейн Сиймор за неостаряваща красота и щастлив живот

Всички си спомняме Джейн Сиймор от хитовия сериал " Д-р Куин Лечителката ". От него обаче минаха няколко десетилетия и през днешния ден животът на 72-годишната актриса е доста по-различен оттогава. Въпреки това, тя продължава да наподобява все по този начин ужасно.

Сиймор е на корицата на септемврийския брой на списание Saga Magazine и е откровена, че желае да я познават като освен това от момиче на Бонд и жена, която се е омъжва четири пъти. А в този момент, на тази възраст, тя е по-сигурна от всеки път коя тъкмо е, както и по-готова от всеки път да вземе най-хубавото от живота.

Актрисата се определя като " свободен дух " и по тази причина и харесва героинята си в едноименния сериал Хари Уайлд. Тя й припомня на нея - от време на време пие, от време на време използва нецензурни думи. Но не се отдава на пороци, тъй като с тях мъчно би изглеждала толкоз добре, колкото сега.

Попитана за нейните дребни секрети за съвършен външен тип, Джейн Сиймор слага преди всичко старателното разчистване на лицето сутрин и вечер. За задачата използва бебешеки артикули с изчистен състав. Признава, че има ботокс, само че не е нейното, тъй като лимитира изразяването на страсти. Премахвала си е торбички под очите и има промяна на бюста, която е направила, когато е била на 40. Никога не се е подлагала на лифтинг, безапелационна е тя.

За актрисата е доста значимо и да се храни качествено като от години е почитател на средиземноморската диета. Не употребява доста месо. Сама си отглежда зеленчуците, които яде. Практикува фастинг, тъй като счита, че това рестартира тялото й.

Тренира постоянно, само че не всеки ден. Пада си по пилатеса и от време на време го разнообразява с някое и друго упражнение от балета. С всички тези привички, които си е построила, съумява да обезврежда следите на времето и на напрежението, който постоянно я е съпътствал в нейния живот.

Като най-труден дефинира интервала след развода с третия си брачен партньор Дейвид Флин, от който има две деца. Той освен й изневерява, само че и я разорява. Но споделя, че няколко дни откакто е останало без дом е получило предлагането за ролята на лекар Куин Лечителката. Затова е уверена, че всяко зло е за положително и избира да не се поддава на отрицателните страсти.

Днес Джейн Сиймор още веднъж има мъж до себе си, само че споделя, че няма желание да се омъжва за пети път. И повода са не толкоз предходните й разводи, колкото фактът, че с възрастта става все по-независима и не желае да губи това чувство.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР