Всички са наказани и им е потърсена отговорност, каза министър

...
Всички са наказани и им е потърсена отговорност, каза министър
Коментари Харесай

Честит Петък! Шокови Уволнения На Най-Високите Нива В Държавата!

Всички са осъдени и им е потърсена отговорност, сподели министър Радев.

Наказанията са поради пропуск при граничния надзор на летището през март, когато в страната бяха позволени пасажери от полет от Париж. В следобедните часове на 20 март пасажерите от аероплан на " България ер " бяха пуснати да минат през Терминал 2 без наложителния надзор от граничните служители на реда. Заради случая 13 чиновници на " Гранична полиция " бяха краткотрайно отстранени от работа.

Министърът засегна и тематиката за избягалите пандизчии и задържани лица. Той означи, че няма наклонност за повишение на бягствата и в годините те са по 1 или 2, като за 2002 година единствено са били пет. Той добави, че съгласно статистиката за интервала от 2005 година - 2018 година сочи, че понижават отклоненията на пандизчии от охраняеми и неохраняеми обекти.

За случая с избягалия задържан от районното ръководство в Пловдив министър Радев означи, че е неточност на чиновниците, като добави, че са взети ограничения да се ревизира кой е виновен и за какво се е случило бягството.

Прави се инспекция и за другия избягал, 15-годишен задържан от полицията във Враца, който обаче към момента не е открит.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР