Всички привърженици на бъгарския първенец Хебър, както и всички и

...
Всички привърженици на бъгарския първенец Хебър, както и всички и
Коментари Харесай

Предават двубоя Хебър – Халкбанк от Шампионска лига на голяма ТВ стена в София

Всички последователи на бъгарския отличник Хебър, както и всички и другари на волейбола, които нямата опция да пътуват до Пазарджик, ще имат късмет да следят днешния мач на „ тигрите “ от Шампионска лига на огромна ТВ-стена в столичната зала „ Христо Ботев “.

Тази вечер волейболистите на Камило Плачи одобряват турския вицешампион Халкбанк (Анкара) във второто си домакинство от група В на най-престижния европейски шампионат  - Шампионска лига. 

Двубоят е от 19:00 часа в зала „ Васил Левски “ в Пазарджик, като идната борба се чака с голям интерес.
 Хебър гони първа победа в Шампионската лига Хебър гони първа победа в Шампионската лига
Предаването на волейболния мач ще бъде на огромен екран с размери 6 X 4 метра вътре в самата зала, което прави прекарването още по-вълнуващо.
 Добри вести за Плачи преди мача с Халкбанк Добри вести за Плачи преди мача с Халкбанк
Излъчването е част от специфичен състезателен конгрес в „ Христо Ботев “, обвързван със международното състезание по футбол. В залата на огромния екран се излъчват онлайн мачове от Мондиала, като в същото време има доста съпътстващи атракции за присъстващите – геймърски ъгъл, зона за игра на деца и разнообразни вкусотии за ядене.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР