Всички познаваме Краси Радков и неговите превъплъщения в известни личности

...
Всички познаваме Краси Радков и неговите превъплъщения в известни личности
Коментари Харесай

10 от най-забавните превъплъщения на Краси Радков

Всички познаваме Краси Радков и неговите превъплъщения в известни персони от българския ефир. Или облиците, персонално сътворени от него и сценаристите на предаването, в което работи.

Забавни, истерични, разкриващи истината в комедиен проект и иронизиращи личностите, които играе. Със сигурност превъплъщенията му ще останат едни от най-запомнящите се и занимателни екранни функции в българския ефир.

Краси е роден на 24 април 1971 година, а през днешния ден, в чест на рожденика, ви предлагаме да се посмеем с 10 от най-забавните и запаметяващи се негови превъплъщения.

1. Гацо Бацов

Футболистът Гацо Бацов е сигурно едно от най-запомнящите се и занимателни превъплъщения на Краси Радков от “Шоуто на Слави ”. Гацо е човек от народа, футболист, който разяснява настоящите събития във футбола. Той приказва на врачански акцент, от където е и самият Краси Радков (Враца). Сред най-популярните изрази на Гацо Бацов са: “Жик, так! ” , “Ми къ а мислиш ти таа работа? ” и др.

2. Шишо Бакшишо

Сатиричен облик, който се вълнува от гибелта и постоянно има имитация за нея: “Днес си на 20, на следващия ден ти дойдат на 40 ”. Има двама сина от Минка Свирката, за които той споделя, че му основават единствено проблеми. Работи като таксиметров водач.

3. Станислав Христов Христосков

Никой няма да не помни паметната имитация: “Абе, къде е батко? ” . Станислав обича да споделя случки и истории от фамилията си. Образът, които основава Краси Радков на Станислав Христосков, се снабдява и със сериал – “Къде е батко? ”. Сериалът се прави, поради огромния интерес на аудиторията и характерността на облика.

4. Кака Радка Шоу

Образ на българска национална певица, която постоянно влиза с националния напев “Здравейте-е-е-е! Иийй! ” . Тя е известна с перверзната си същина и историите и случките с разнообразни мъже.

5. Баба Вуна

Още един язвителен облик, които осмива българските пенсионери. Баба Вуна е известна с перверзните си истории, както и с пикантни случки от нейното легло.

6. Мишо Бакшишо

Брат на Шишо Бакшишо (виж т. 2), Мишо е келнер, а по обучение нуклеарен физик. Има същия темперамент като на брат си. Женен е за Лукреция, на която всички споделят – Ценка Дашната. Има две дъщери. Работил е и в България, и в други страни. Известна негова имитация е: “ Това българинът не знае какво желае и все му е скъпо ” .

7. Цеко Сифоня

Български рапър, който приказва на врачански акцент. Това е сборен облик на българските рапъри, които осмива всичко протичащо се в шоу бизнеса. Големият му шлагер е песента “Еб*ти пича ”.

8. Шиле Попйорданов (Бай Шиле)

Култовата имитация: “В Русия съм, в Русия съм … ” ще се помни постоянно от сатиричния облик на Краси Радков – пастир, който си мисли, че е наблюдаван от тайните служби. Той постоянно търси прикрит смисъл на човешките дейности.

9. Професор Мърморски

Това е преобразяване на известния от личното си предаване по телевизия “СКАТ ” за национална медицина и реклами за медикаменти – професор Мермерски. Любимата му докторка е доктор Неделяна Щонова.

10. Отец Нафърфорий

Репликата “да го еВа ” , постоянно ни води до безумен смях от героя на Краси Радков отец Нафърфорий. Отчето е язвителен облик, който осмива българското духовенство.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР