Всички помним култовото предаване Сблъсък, от където тръгна кариерата като

...
Всички помним култовото предаване Сблъсък, от където тръгна кариерата като
Коментари Харесай

Мария Велкова от Сблъсък роди дете на известен наркобос

 Всички помним паметното предаване " Сблъсък ", от където потегли кариерата като водещи на Иван и Андрей. В неделя рано заран и двамата водещи на екран се появяваше и много красива брюнетка - Мария Велкова.  

Девойката е манекенски ограничения се покри след свалянето на " Сблъсък ". Говореше се на места, че има загадка връзка с наркобоса Христо Байков, само че остави всичко да витае  в пространството като недоказана истина. Ето, че наш кореспондент научи пикантна детайлност от персоналния живот на красивата Мария.

Вчера (6 март) Мария е станала майка за първи път. Тя е дарила Христо Байков с първороден наследник, който кръстили Максимилиян. Мъникът се е родил в елитна болница в Цюрих, Швейцария. Гордите родители проучили авансово всички лечебни заведения и експертите, до момента в който се спрели на най-хубавата. 

Роднини на Ицо се надяват, че около бащинството ще се кротне и ще загърби ъндърграунд живота си. И като нищо това ще се случи, защото бил доста благополучен и със сълзи от наслада на очите приемал честитки за новородения Максимилиян, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР