Всички помним Дженифър Грей с ролята ѝ в култовия филм

...
Всички помним Дженифър Грей с ролята ѝ в култовия филм
Коментари Харесай

Защо Дженифър Грей отказа да повтори участието си в Приятели

Всички помним Дженифър Грей с ролята ѝ в паметния филм от 1987 година " Мръсни танци ".
 Дженифър Грей, “Мръсни танци ” и новината за продължението на паметния филм
Дженифър Грей се завръща в една от най-култовите си функции

В кой филм още веднъж ще гледаме актрисата

Но всеки фен на " Приятели " няма по какъв начин да не помни появяването на актрисата и в сериала. Макар ролята да е епизодична и лимитирана единствено до един единствен епизод.

В скорошно изявление за MediaVillage, 63-годишната Дженифър споделя много неща от живота си и кариерата си. Включително се стопира и на момента, в който е била поканена да се причисли към екипа на " Приятели ". Тя взе участие в първия сезон на шоуто, което в този интервал придибива все по-голяма известност, и влиза в ролята на Минди - някогашната най-хубава другарка на Рейчъл Грийн (героинята на Дженифър Анистън).

Неприятното за Грей обаче е, че присъединяване се е отразило много отрицателно за психическото ѝ здраве. " Бях почитател на сериала, по тази причина не се поколебах да приема ролята. Това докара обаче до доста високо равнище на тревога и безпокойствие в мен. Оказа се, че по никакъв начин не е елементарно да бъдеш гост-звезда, тъй като би трябвало да успееш да се напаснеш за доста малко време. А и също така имаше непрекъснати промени в сюжета и повторни подиуми ", напомня си актрисата.

Тревожността ѝ толкоз се е засилила след това, че Дженифър даже е отказала на поканата да повтори ролята на Минди във финала на сезон 2, през 1996 година Не съумява да се оправи със напрежението и ролята е изиграна от актрисата Жана Мари Хуп.

Грей разкрива, че по това време просто не е била наясно какво се случва с нея и че даже е имала потребност от профилирана помощ. Но добавя и, че това е бил още един житейски урок, за който с днешна дата е признателна, тъй като ѝ е оказал помощ да научи доста за себе си.

Последните години също не са изключително лесни за Дженифър и в персонален проект, написа Yahoo Entertaiment. През 2020 година тя се раздели със брачна половинка си Кларк Грег след 19 години брак. Двамата обаче означиха, че " остават близки " и са признателни за живота, който са споделили, както и за прелестната щерка.

През 2022 година Грей издаде автобиографичната книга Out of the Corner.
 Дженифър Грей, Out of the Corner и признанията на актрисата в неотдавна издадените й записките
Най-голямата неточност на Дженифър Грей

Какво признава актрисата в своите мемоари
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР