Всички погледи са вперени във влогърката и инфлуенсърка Антоанет Пепе!

...
Всички погледи са вперени във влогърката и инфлуенсърка Антоанет Пепе!
Коментари Харесай

5 безценни урока за пълноценен живот от Антоанет Пепе

Всички погледи са вперени във влогърката и инфлуенсърка Антоанет Пепе! Въпреки че тя от години се занимава с това, едвам преди няколко месеца в действителност всички заговориха за нея. Причината? Връзката ѝ с Иво Карамански. 

Въпреки че тя влезе в тази връзка след две други съществени и с три деца, Пепе не се трогна от злобарите. Нещо повече - натри им носовете със 5 скъпи урока за пълностоен живот. Ето кои са те:

1 Гледай своето

В човешката природа е да желае най-хубавото за себе си, а когато то значи нова връзка въпреки и със абсурден човек, за какво не?! Както се споделя, любовта не пита, а когато щастието е налице, няма причина то да се крие. 

Виж още: Карен с красиво пояснение в обич към Златка, приел е Благой-младши за собствен наследник

2 Семейството - преди всичко!

Въпреки цялата динамичност към инфлуенсърката, едно остана без смяна - отношението към децата ѝ. Напук на всички злобари, тя не подцени и за момент децата си и познайте - това ги подразни още повече!

3 Бъди себе си

Да, звучи като топ факсимиле, само че макар измененията към Антоанет Пепе, тя не се промени. Модата, хубостта, заведенията и дребните удоволствия в живота все по този начин съпътстват живота ѝ. 

4 Не слушай другите!

Народът го е споделил: " Сто баби - хилаво бебе ". Хейтът под изявленията на Антоанет Пепе не стопират. За това тя приказва и в изявлението си пред Мон Дьо. Но какво значи той за нея? Абсолютно нещо! 

Виж още: Какво се случва с най-мразената в нета? Виктория Капитонова шокира всички

5 Създай самичък своето благополучие

Най-сигурният метод, когато всичко към теб се срутва, е да запретнеш ръкави и да построиш още веднъж срутеното. Автобиографичната книга на Антоанет Пепе се споделя " Розовият балон " и метафорично можем да кажем, че всеки от нас би трябвало да може самичък да сътвори своя балон. И в случай че той не е розов, да си откри един чифт розови очила, тъй като животът въпреки всичко е единствено един.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР