Всички първокласници ще получат за първия учебен ден подарък от

...
Всички първокласници ще получат за първия учебен ден подарък от
Коментари Харесай

Всички първокласници ще получат подарък от Община Ловеч

Всички първокласници ще получат за първия образователен ден подарък от Община Ловеч - специфичната "Книга за първокласника ", оповестяват от общинската администрация.

По традиция книгите са с персонално обръщение от кмета Корнелия Маринова. "Книжката е цялостна с цветни картинки, от които ни гледат нашите царе, воеводи, революционери, духовници, писатели и други бележити българи. Мнозина от тях са свързани с нашия град. Пазете този подарък - когато станете огромни, той ще ви спомня за първия преподавател и първия учебен звънец! И по този начин - добре пристигнали в чудния свят на образованието и просветата! ", се споделя в пожеланието на кмета.

Общо записаните първокласници към 1 септември са 308 и са малко повече спрямо предходната година, когато са били 292-ма.

Тази година се открива и първото частно православно учебно заведение в Ловеч, в което също ще има една паралелка първи клас.

Според броя декларирани от шефовете паралелки и записаните възпитаници за първи клас, във всички учебни заведения в общината има свободни места.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР