Всички партии, включително и ДПС, да разследват милиардите на Делян

...
Всички партии, включително и ДПС, да разследват милиардите на Делян
Коментари Харесай

"Копелето" Радан поиска нова проверка на Пеевски. А защо не проверят първо милиардите на Костов и бизнеса му с Маджо?

Всички партии, в това число и Движение за права и свободи, да проверяват милиардите на Делян Пеевски, изиска през днешния ден Радан Кънев, по-известен като " копелето на Реформаторския блок ". Радан бил засегнат, че Пеевски осветлявал бизнеса си. Това било насмешка, низост. "Как с депутатска заплата този човек е спечелил толкоз пари? ", диви се Кънев, прясно-прясно кацнал в родината след едномесечен инструктаж в Щатите.

Лошо няма, да се проверява Пеевски. Той не е по-различен от всеки различен български жител, дано го третират на равни начала. Само че Пеевски не го ли ревизираха най-малко няколко пъти през последните две години - и Национална агенция за приходите, и прокуратурата? След доносите на "Протестна мрежа ", след безконечните сигнали на всякакви еколози и правозащитни организации...

Доколкото си спомняме, резултатите от инспекциите бяха оповестени обществено. Данни за нарушавания нямаше.

Сега Радан отново желал да се ревизира. Излиза, че репресивните държавни органи би трябвало да работят в безкраен режим "да изгърбим неприятния Пеевски ". Да го гърбим до дупка, до девето коляно, до момента в който не излезе нещо и до момента в който Радан и Прокопиев не остават удовлетворени.

Това се назовава "персонално правосъдие " и несъмнено ще залегне като опорна точка в прогресивната правосъдна промяна на министър Христо Иванов.

Въпросът е различен - че Пеевски ще го ревизират до живот, е ясно. Кога обаче ще благоволят да ревизират по-изкъсо бащицата на Радан и цялата реформаторска общественост Иван Костов? Кога ще ревизират неговите милиарди?

Или той няма такива, не е изкярил от безумната приватизация на "Нефтохим ", "Балкан " и "Кремиковци "?

А по кое време ще ревизират какви са бизнес връзките му с боса на СИК Младен Михалев - Маджо? БЛИЦ към този момент писа за абсурда сред двамата в един хотел на Златни пясъци, само че Радан Кънев не обелва и дума по този въпрос.

Като искаш правдивост, като апелираш за морал, почни от себе си и дай образец.

Звездомира МАСТАГАРКОВА
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР