Всички партии в коалицията са взели решение, че няма да

...
Всички партии в коалицията са взели решение, че няма да
Коментари Харесай

ПП-ДБ без Лорер, изгониха журналисти: Няма да подкрепим правителство с участие на ГЕРБ

„ Всички партии в обединението са взели решение, че няма да поддържа държавно управление с мандат или присъединяване на политическа партия ГЕРБ “, това разгласи Асен Василев при започване на първата обща конференция на ПП-ДБ след изборите.

Изказването му бе на фона на изгонени публицисти и в отсъствието на Даниел Лорер. На масата пред медиите бяха седнали Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов и Христо Иванов.

Според Василев имало съществени проблеми с провеждането на тези избори, като заприказва за огромен брой на хора, които не са отишли до урните. Съпредседателят на Политическа партия добави още, че ще се направи и разбор на местата където не са съумели да стигнат по време на тази акция.

„ Нашето решение, че няма да подкрепим ГЕРБ в първия мандат е на база на полезности “, съобщи Кири Петков, уточнявайки че ще приказват с всички партии по политики. Той посочи, че в случай че ГЕРБ не съумеят да сформират държавно управление с първия мандат, то ПП-ДБ ще предложат такова с втория мандат. 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР