Всички обичаме торти. Проблемът им е, че от тях се

...
Всички обичаме торти. Проблемът им е, че от тях се
Коментари Харесай

Ореховата торта без брашно, за която целият Facebook говори

Всички обичаме торти. Проблемът им е, че от тях се дебелее. Представате си обаче вкусна и засищаша . Има такава!
Освен всичко друго тя става доста бързо, а крайният е резултат е замайващ. Целият развой лишава единствено 10 минути!
Не се нуждаете от брашно, тъй като нарязаните орехи работят вместно него.
Кремът нормално се избира съгласно настроението, само че най-лесният метод е просто да намажете сладкишите със сладка сметана. 
Необходими артикули - орехи 200 гр.
- 3 яйца
 Ето за какво всички започнаха да замразяват картофите преди да ги пържат (ВИДЕО) Ето за какво всички започнаха да замразяват картофите преди да ги пържат (ВИДЕО)
Приготвянето на пържени картофи вкъщи е елементарно. Една нова рецепта обаче стана цялостен шлагер в мрежата. Тайната е да замразите нарязаните...
- захар 80 гр.
- бакпулвер 1 ч.л.
- кондензирано мляко 250 гр.
- сметана 3 с.л.
Начин на подготвяне 1. Запържете белените ядки в изсъхнал тиган. След това ги сложете в блендер и ги смелете на дребни трохи
 Бърза, лесна и вкусна бисквитена торта без печене Бърза, лесна и вкусна бисквитена торта без печене
Торта без печене! Звучи необикновено, нали? Ще ви отнеме единствено 15 минути, с цел да приготвите този неповторимо апетитен десерт. Необходими проду...
2. Разбийте и захарта до гладка примес. Добавете орехите, бакпулвера и още веднъж разбийте. В резултат на това би трябвало да имате течно ядково тесто.
3. Изсипете тестото в дълбока маслена форма за печене и сложете в микровълнова печка на висока мощ за 5 минути. През това време пригответе крем: смесете кондензирано мляко (варено) със заквасена сметана.
4. Нарежете готовата торта на 3-4 части с конец или специфичен нож. Тогава въпросът е дребен: редувайте бисквитите със сметаната. Намажете горната част на тортата със примес от заквасена сметана и кондензирано мляко и украсете с ядки. 
Приятен вкус!
 

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР