Всички ние влагаме много време, пари и енергия в различни

...
Всички ние влагаме много време, пари и енергия в различни
Коментари Харесай

10 трика, които ще направят живота ви по-лесен

Всички ние влагаме доста време, пари и сила в разнообразни неща всеки ден, които могат да бъдат направени доста по-лесно и на ниска цена. Триковете, които ще ви предложим са повече от гениални. Тези трикове могат да усилят успеваемостта ни и да ни спестят доста време.

1. Как да избегнем изпращането на мейл на неверен човек

На всеки се е случвало да изпрати мейл на различен човек, а не на този, към който е адресиран. Това е в действителност неприятна обстановка, само че имаме елементарно решение на този проблем: избирайте получателя, откакто сте написали мейла. Лесно е!

2. Как да не забравяйте да изпиете лекарството си

Този съвет е извънредно потребен за хората, които имат лекарско наставление, само че постоянно не помнят да вземат хапчетата си в точния момент. Например, в случай че би трябвало да пиете по едно хапче 2 пъти дневно, можете да обръщате шишенцето или кутийката наопаки всякога, в който пиете хапче. Ако пък взимате хапче по 3 пъти дневно, можете да местите опаковката в лято и в дясно.

3. Как да виждате без очила, в случай че имате нарушено зрение

Ако носите очила, знаете какъв брой е противен момента, в който не знаете къде се намират очилата ви и надлежно не можете да видите нищо. Направете " лупа " с пръстите си (палец и показалец). Това е краткотрайно решение, само че прави работа, до момента в който намерите очилата си.

4. Как да тествате живота на батерията

Ако имате няколко акумулатори вкъщи, само че не помните коя от тях е нова, направете бърз тест. Този способ работи за акумулатори АА и ААА. Задръжте батерията на няколко сантиметра от масата и я пуснете. Ако батерията подскочи и падне, значи няма живот в нея. Ако не подскочи или се закрепи, това е новата батерия.

5. Как да премахнете миризмата на лук и чесън от ръцете си

Всеки, който готви, знае, че лукът и чесънът оставят мощна миризма върху ръцете, която мъчно изчезва. Това е много дразнещо, само че има метод да се отървете от тази миризма. Просто измийте ръцете си със сапун и по-късно ги разтрийте с нещо от неръждаема стомана, да вземем за пример лъжица.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР