Всички ние сме били във връзка, в която сме се

...
Всички ние сме били във връзка, в която сме се
Коментари Харесай

6 сигурни признака, че връзката ви е истинска

Всички ние сме били във връзка, в която сме се чудили дали в действителност е задоволително мощна и здрава, с цел да издържи на времето. Има някои сигурни знаци, които могат да ви подскажат, че любовта ви е същинска и няма защо да се притеснявате:
1.  Има физическо привличане посред ви – няма по какъв начин да има същинска обич без да има пристрастеност и взаимно физическо привличане. В доста връзки то се случва единствено първоначално, тъй като всичко е ново и непознато. Но когато сте години дружно и пристрастеността си остава, можете да сте спокойни, че просто сте един за различен.
 6-те най-хубави съвместимости сред зодиите 6-те най-хубави съвместимости сред зодиите
В любовта някои страсти са необясними, привличането сред тотално разнообразни хора – също. Истината е, че химията в любовта е неразга...
2. Карате се само че... – постоянно намирате решение на проблемите си. Няма двойка, колкото и мощна да е любовта, която да не се кара и от време на време да не излизат провокации, с които би трябвало да се оправят. Ако говорите за проблемите си, решавате ги и те не се повтарят още веднъж, и още веднъж, можете да сте спокойни, че любовта ви е здрава.
3. Дума не може да става за трети човек – в случай че сте си изцяло задоволителни, в никакъв случай не е имало трети човек и никой от вас не си помисля, че може да има потребност от някой различен, значи сте същински щастливци и любовта ви е доста мощна. Няма защо да се притеснявате, имате всичко, което ви е належащо, с цел да сте дружно цялостен живот.
4. Поставяте другия пред себе си – когато и двамата души в една връзка вършат това, всеки се грижи за другия и никой не е подложен на пиадестал. Няма по-хубаво от взаимната грижа и това да знаеш, че другият до теб постоянно мисли ти да си добре, тъкмо както правиш и ти.
5. Искате или имате брак – колкото и да е съвременно взаимното общуване без брак, същинската обич и дълготрайните връзки по-често имат брак. Когато мислите за тази крачка или към този момент сте я създали, имате още нещо, което да крепи връзката ви и да ви дава сигурност, че сте с верния човек.
 ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година ПРОМЯНА в живота на тези 5 зодии през 2021 година
Остава малко до края на 2020 година, а доста зодии се чудят какво ли ги чака през идната година. Повече обич, ново жилище или по...
6. Държите на романтиката – не се разхождате със остарели облекла вкъщи, не забравяте празници и дребни дати, значими за вас или държите на външния си тип. Каквото и от тези неща да вършиме, постъпвате доста добре, тъй като битовизмите могат да унищожат романтиката, а това не трябва да се случва, даже да сте 10 и повече години дружно. Излизате на заведения за хранене, вършиме си разнообразни жестове и си давате време единствено за вас двамата – по този начин се пази обич цялостен живот!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР