Всички националки участват на Държавното отборно първенство по художествена гимнастика,

...
Всички националки участват на Държавното отборно първенство по художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Всички национални състезателки участват на Държавното отборно първенство по художествена гимнастика

Всички националки вземат участие на Държавното отборно състезание по художествена гимнастика, което се организира в столичната зала " София ".

Днес композициите си с обръч и топка при дамите демонстрираха Боряна Калейн, Стилияна Николова, Ева Брезалиева, Елвира Краснобаева, Никол Тодорова, Дара Стоянова и други.

Общо 22 тима от 15 клуба се включиха в конкуренцията при дамите и 25 отбора от 19 клуба при девойки старша възраст. Крайното класиране ще стане ясно на следващия ден след изиграване на съчетанията с бухалки и с лента.

За Боряна Калейн това е първо съревнование за новия сезон, а пред родна аудитория тя ще дебютира на Световната купа в София от 12 до 14 април.

В рамките на Държавното отборно състезание отбор дами в състав Магдалина Миневска, София Иванова, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов и Маргарита Василева изигра демонстративно съчетанието си с пет обръча. Утре отборът, воден от старши треньора Весела Димитрова и от нейния асистент Ясена Стойнева, ще показа пред публиката композицията си с три ленти и две топки.

Вчера първият обор на Левски стана първенец във възраст девойки младша възраст до 11 години с 137.825 точки. На втора позиция се подреди Спартак-2 със 133.150, а на трето място е Илиана-1 със 130.891 точки.

Държавното отборно състезание е категория Елит за девойки младша възраст, девойки старша възраст и дами, както и категория " А " за девойки младша възраст (до 11 години).

Домакини на надпреварата са БФХГ и клуб по художествена гимнастика Феникс. Главен арбитър на шампионата Даниела Велчева. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР