Всички мои мъже е умишлено манипулативен превод на , доста

...
Всички мои мъже е умишлено манипулативен превод на , доста
Коментари Харесай

Всички мои мъже

" Всички мои мъже " е съзнателно манипулативен превод на, много прелестен " женски " филм без искания, само че с качества и с остатък от оптимизъм и положително въодушевление. Дело е на 30-годишната режисьорка и актриса Хейли Мейърс-Шайър.

Алис Кини (, кой различен!) е на 40 години, очарователна и притеснителна руса естествена хубавица, разграничена неотдавна с мъжа си Остин (Майкъл Шийн, доста подходящ), високомерен богат музикален продуцент със собственическо възприятие, брада и напълняло тяло.

Тя се мести от Ню Йорк в Лос Анджелис в къщата на починалия си татко, паметен режисьор, само че там попада под тежката сянка на майка си Лилиан (Кандис Бъргън), непокътната свръхпривлекателна някогашна муза на брачна половинка си и негова актриса, която не стопира да ѝ натяква (колко познато!). А, Алис има и две деца, несъмнено, палаво малко момче и поотраснала вироглава, разочарована и афектирана от смяната щерка (Лола Фланъри).



Алис се пробва да се захване с вътрешен дизайн, от ден на ден обхваната от суматоха, комплекси и самосъжаление. Не потръгва, но един ден напълно инцидентно след тежка нощ с неангажиращ секс се озовава с трима наематели на към 25 години (всъщност 27)! " Любовникът " е Хари (Пико Аликзандър), като взет от ревю манекен (висок, атрактивен, атлетичен, обаятелен и умен), а приятелите му са писателят-сценарист (добър и търпелив) Джордж (Джон Рудницки) и артистът (симпатичен и скромен) Теди (Нат Улф). Тримата са снимали късометражен филм и са поканени от студио да го пренесат на огромен екран. Само че от тях се изискват взаимни отстъпки, връзката на Алис и Хари е на приливи и отливи (той е налегнат от упоритости, а тя - от парещо възприятие за вина), благосклонно подтиквана от Лилиан, а Остин се изтърсва натрапен и има проекти за събиране...

Знаете клишето, непреклонен обществен принцип - в случай че мъжът е по-възрастен с 15-20, че и повече години, няма проблем (дори го поздравяват и му завиждат), само че не дай си боже да се случи противоположното. Е, случва се и се получава, естествено и разумно. Малко да ви отрезвя - въпреки всичко би трябвало да е като Алис, по едно и също време блага, ранима и открита, а мъжът да е като Хари - куражлия и мечтател.

Автор: Бистра Андреева
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР