„Всички, които се месят в ставащото в Украйна и създават

...
„Всички, които се месят в ставащото в Украйна и създават
Коментари Харесай

Путин: Мълниеносен удар очаква всички, които се месят в ставащото в Украйна

„ Всички, които се месят в ставащото в Украйна и основават закани от стратегически темперамент, би трябвало да знаят, че ударът ще бъде гръмотевичен. Това разгласи съветският президент Владимир Путин пред Съвета на законодателите.

„ Всички решения от наша страна са взети. Разполагаме с всички принадлежности за задачата. Ще ги използваме, в случай че има нужда – и всички знаят това “, акцентира Путин, представен от РИА Новости и „ Интерфакс “.

По думите му съветските военни „ предотвратиха действителната заплаха от огромен спор, който да се разгърне на наша територия и по непознат сюжет “: „ Ходът на последните събития, в това число претенциите на киевския режим да има нуклеарно оръжие, разгръщането на украинска територия на западни биолаборатории и безразборното въоръжаване на Украйна с най-модерно оръжие удостоверяват, че нашата реакция на тези цинични замисли е била вярна и своевременна “.

„ Според силите, които в историята са провеждали и не престават да организират курс на въздържане на Русия, такава независима, голяма по техните показа страна не би трябвало да съществува. Те виждат в самото ѝ битие заплаха “, разяснява президентът.

Той беше безапелационен, че „ опитите да бъде удушена Русия стопански се провалиха “.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР