Всички, които се интересуват от свръх качествени крафт високоалкохолни напитки,

...
Всички, които се интересуват от свръх качествени крафт високоалкохолни напитки,
Коментари Харесай

Опитайте несравними напитки на Чист. Зрял. Малц - Craft Spirits Taste 2018


Всички, които се интересуват от свръх качествени крафт високоалкохолни питиета, имат сериозен мотив за наслада тази седмица.

В четвъртък, на 11 октомври, следва Чист. Зрял. Малц - Craft Spirits Taste 2018 – единственото събитие, на което може да опитате в дегустационни количества някои от най-талантливо и деликатно създадените занаятчийски уискита, джинове, коняци и арманяци в целия свят.

През последните десетилетие или две крафт дестилатите претърпяват международен взрив – нови дребни занаятчийски дестилерии и марки се появяват непрекъснато и пазарът ги приема все по-добре. Има превъзходни уискита и джинове от Япония и даже Индия към този момент е татковина на забавни уискита. Да не приказваме пък какво е разнообразието в обичайните страни-производители. А концепцията постоянно е тези питиета да имат характерен темперамент, да са направени от безусловно качествени първични материали (използва се даже био зърно!), да се опитва с по-нетрадиционни материали, смеси и технологии, да се подчертава върху произхода и, с две думи, всеки един екстракт да бъде с безкомпромисно качество и незабравими аромати, усет и баланс…

Това без подозрение са положителни вести за уиски, джин и така нататък запалянковците – в никакъв случай до момента те не са имали подобен избор от неповторими и мнооого специфични питиета, които да обогатяват сетивните им и цялостни прекарвания.

Да, към този момент сме в епохата на крафт напитките! И тази седмица ще дегустираме една елитна селекция…

В четвъртък екипът на Чист. Зрял. Малц - Craft Spirits Taste 2018 и екипът на DiVino показват забележителни джинове от Япония, Франция и Холандия, именития коняк на Delamain, изискания арманяк на Darroze и малцови уискита на някои в действителност забележителни крафт производители от целия свят, доста от които – сингъл малц. Single malt се считат за аристокрацията на уискито. Произвеждат се само от ечемичен малц и единствено в една дестилерия – за разлика от блендед уискитата, при които дестилатът от ечемичен малц се смесва с алкохол от други зърнени култури, като пшеница, ръж или царевица.

И още нещо: Чист. Зрял. Малц - Craft Spirits Taste 2018 е единственото място, където ще опитате и майсторски коктейли, формирани със същите тези специфични крафт уискита, джинове и други дестилати…

КОГА:

11 октомври 2018, четвъртък, 16:00 - 22:00 часа

КЪДЕ:

Cine Grand, Park Center, Лозенец, София

БИЛЕТИ:

На място или онлайн във Vintageclub.bg или на www.epaygo.bg

ЦЕНА: 15 лв.

На входа посетителите получават 8 дегустационни талона. Дегустационното количество е 15 мл. Допълнителни талони за дегустация се купуват на място по време на събитието. Цена на 1 ваучър: 1 лев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР