Всички, които са създали нещо велико, са отшелници. Това заяви

...
Всички, които са създали нещо велико, са отшелници. Това заяви
Коментари Харесай

Ласкин на шега: В книга издавам кои колежки съм тормозил сексуално

Всички, които са основали нещо велико, са отшелници. Това съобщи артистът Иван Ласкин за Нова тв. В момента той написа първата си "автокнига ", както самият той я назовава.

"Не мога да схвана сътрудниците, които желаят да играят с бастуни, байпаси и патерици. Артистът би трябвало да знае по кое време да спре да играе. Артистът е като изтребител, който се зарежда във въздуха. Винаги има от къде да получи мощ и сила ", счита Ласкин.

"Защо би трябвало всички дами да страдат от полов тормоз, а мъжете не. Когато човек се разведе, както аз с някогашната ми брачна половинка, даже тъст ми беше очевидец, за какво на мен ми присъдиха прехрана и детето го дадоха на нея. Това е съдийски полов тормоз. Тя беше задоволително правилна да ми дава детето когато желая.

Какво значи полов тормоз - да ощипеш момиче, то да подскочи и да се удари ли?

Ние на Балканите сме на доста високо равнище на липса на такива неща. Момченце и момиченце тук си вършат детенце и това е закононарушение, тъй като са малолетни, само че тук споделят, че е специфичност на етноса. Сякаш да направиш жертвоприношение на нещо и да се оправдаеш по този начин.

В писанията ми, които в този момент издавам има всевъзможни истории за полов тормоз, за всичко, издавам за колежки, които съм тормозил аз ", показа на смешка артистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР