Всички, които поддържат връзка от разстояние знаят много добре, че

...
Всички, които поддържат връзка от разстояние знаят много добре, че
Коментари Харесай

5 секс съвета за хора, имащи връзка от разстояние

Всички, които поддържат връзка от разстояние знаят доста добре, че има много неща, с които да се оправят, като да вземем за пример неналичието на другия човек, ревността и подозрението дали не е с някой различен. Трябва да се научите да говорите дълго по телефона, да живеете за тези моменти, в които се виждате за малко и си дарявате цялата насъбрана деликатност и обич. А би трябвало да се справите с още нещо – правенето на секс. Двойките, които са в един град нямат този проблем, тъй като могат да се виждат доста по-често и да го вършат, когато изискат. Двойките от разстояние обаче се виждат по-рядко и затова вършат секс по-рядко. Как да се справите с това? Ето няколко съвета.

Киберсекс

Киберсекс или още прочут като онлайн секс е виртуален секс, при който нормално 2 души, които споделят през мрежа, като се свързват в чат с избрана стратегия, в уебсайт, чат стая и така нататък, изпращат полови известия, провокиращи или описващи полови чувства. Определено не е като да правиш същински секс, само че си е отговарящ сурогат.



Вземете си играчки

Задължително е да имате вибратор и някоя и друга секс играчка, с която да се забавлявате в тези нощи, в които сте сами. Колкото повече са дългите самотни нощи, с толкоз повече играчки би трябвало да се заредите.

Секс играчки за хора с връзка от разстояние

We vibe’s synk е една от многото секс играчки, които разрешават на колегата да я употребява, до момента в който другият я управлява посредством мобилно приложение.


Еротични игри и книги

Можете да си купите еротична брошура и всяка вечер да четете на колегата си по телефона от нея. Телефонният секс не е за подценяване, тъй като ви слива на ментално равнище. Можете да си вземете и еротични зарчета и да описвате еротичните си дейности по телефона.

Изпратете като известие гащичките си

Това е нещо доста интимно и сигурно сътрудникът ви ще оцени жеста ви.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР