Всички клонове на Райфайзенбанк България вече са ребрандирани под името

...
Всички клонове на Райфайзенбанк България вече са ребрандирани под името
Коментари Харесай

„Райфайзенбанк България“ окончателно остана в миналото

Всички клонове на Райфайзенбанк България към този момент са ребрандирани под името KBC Банк България. По силата на съглашението за придобиване на българските сдружения на Райфайзенбанк Интернешънъл (РБИ) от белгийската финансова група KBC отличителните знаци на всичките им офиси трябваше да бъдат сменени с новия бранд KBC Банк България в границите на 10 работни дни от реализирането на договорката.
Екипът, работил по ребрандирането на КВС Банк България, даже изпревари този период и приключи промяната на името и непокътнатия знак на банката във всички 115 клона в цялата страна с 2 дни по-бързо.
Корпоративният уебсайт на новопридобитата банка към този момент е www.kbcbank.bg (който води към остарелия www.rbb.bg - именат на довейните не могат да се трансформира, б.р.), мобилното банкиране се споделя KBC Mobile Bulgaria, а онлайн банкирането - KBC Online Bulgaria. Те резервират своите функционалности и не е належащо клиентите да подхващат спомагателни дейности, с цел да не престават да ги употребяват, както и до в този момент.
Всички дебитни и кредитни карти на KBC Банк, издадени след 10 август, също ще бъдат с освежен дизайн.
Процесът по ребрандиране на КВС Банк България включва още промени в дизайна на уеб страниците на банката и дъщерните ѝ сдружения, профилите в обществените мрежи, банкоматите и ПОС терминалите, редица потребителски и вътрешни системи и документи.
Ребрандирането на ПОС терминалите и банкоматите отвън клоновете продължава и ще бъде приключено до половин година. Същият период важи и за всички системи и документи.
Главният изпълнителен шеф на KBC Банк България и на ОББ - Питър Рубен - посети персонално част от клоновете в София, Пловдив и Стара Загора. Неговата аудиенция бе самобитно публично разкриване на ребрандираните офиси на КВС Банк. По този мотив той разяснява: "Ребрандирането на КВС Банк в толкоз къси периоди беше предизвикателна задача за нас. В рамките на броени дни новата банка трябваше да смени образа си и имам вяра, че триумфът на плана се дължи на отличната организация и персоналната мотивация на всеки в екипа. Зад този триумф стоят 4-месечните им старания, като подготовката стартира още при започване на 2022 година ".
Новото име обаче няма да остане за дълго - проектите на белгийския притежател са в идващите 2-3 тримесечия да слее двете си банки на българския пазар - новата KBC Банк и добре познатата ОББ.
Заедно с тях ще бъдат обединени и дъщерните сдружения, като след приключването на процеса общата финансова институция ще има общо 2,4 милиона клиенти във всичките си бизнеси - банков, осигурителен, пенсионен и в ръководството на активи. Тя ще се трансформира и в един от най-големите работодатели във финансовия бранш у нас с над 7000 чиновници, написа money.bg.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР