Всички, както си стояхме спокойно на плажа и най-спокойно гледахме

...
Всички, както си стояхме спокойно на плажа и най-спокойно гледахме
Коментари Харесай

Очевидци на полета над плаж Градина: По едно време хеликоптерът летя доста близко до хората

" Всички, както си стояхме умерено на плажа и най-спокойно гледахме изгрева, внезапно просто се чу туптенето от хеликоптера. По едно време хвърча много близо до хората ", описа очевидецът на ниския полет полет Яна Парушева.

Транспортният министър Георги Гвоздейков разпореди цялостна инспекция по случая с хеликоптера, прелетял рисково ниско над плаж " Градина " през вчерашния ден.

По разкази на очевидци той е кръжал към 15 минути. От хеликоптера бяха разпръснати подправени 100-доларови банкноти с лика на Тодор Живков. Установени са водачът и операторът на хеликоптера. Оказва се, че е нямало позволение за този полет.

По-късно същият ден водачът е летял от Приморско до Балчик.

" Изненадата с хеликоптера несъмнено беше доста ефектна, никой не го очакваше. Всички, както си стояхме умерено на плажа и най-спокойно гледахме изгрева, внезапно просто се чу туптенето от хеликоптера. По едно време хвърча много близо до хората. Не бих споделила, че е било небезопасно за нас. Може би дори хора много се израдваха на обстоятелството какъв брой близко прелетя. Изобщо не съм се чувствала в заплаха. Единственото нещо, което ме подразни, беше количеството хартия, което се изсипа в самото море, което най-вероятно никой не почисти по-късно ", съобщи пред  очевидецът Яна Парушева.

Валентина Миланова, която също е свидетел на случилото се появи банкнотата с лика на Тодор Живков.

" Хората, които бяхме на плажа, не сме усетили нищо неправилно. Колкото и близо да беше не се е усетило като нещо доста рисково. Така че за миг не съм си помисляла за сигурността ", добави Валентина Миланова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР