Всички искаме да сме в добра форма, но нека го

...
Всички искаме да сме в добра форма, но нека го
Коментари Харесай

Зодиите, които трудно намират мотивация за тренировки

Всички желаеме да сме в добра форма, само че дано го признаем – на някои хора просто им липсва мотивация за тренировки. Въпреки че знаят за изгодите за здравето от постоянното спортуване, те не съумяват да се накарат да станат от дивана и да стартират да упражняват. Вместо това те избират удобството и комфорта на заседналия метод на живот пред напъните, които постоянно съпътстват тренировките.

Това надалеч не значи, че са мързеливи. Много е допустимо е да имат други цели, в това число работа, семейство или свободно време, които да са по-важни от упражненията. Липсата на мотивация за тренировки може да се дължи и на друга причина, а тя се крие в зодиакалния знак, под който тези хора са родени.

Попова и Славена Вътова едвам не попаднаха в челюстите на акули на Малдивите

Вижте кои са четирите знака в зодиака, които мъчно намират мотивация за тренировки в множеството време:

Телец

 Зодиите, които мъчно намират мотивация за тренировки

Телецът е извънредно огромен познавач на комфорта и удоволствието. Представителите на този знак постоянно ще изберат по-спокоен и релаксиращ метод на живот. Затова може да нямат толкоз огромна мотивация за тренировки и да не желаят постоянно да се занимават с натоварващи физически действия.

Предпочитат да се движат с по-бавно движение и в множеството случаи не са толкоз склонни да се занимават с неща, които изискват доста сила и старания. А упражненията във фитнес залите спадат точно във втората категория.

 

Везни

 везни - мотивация за тренировки

Везните избират да си почиват и могат да изброят стотици аргументи за какво всеки би трябвало да го прави понякога. Този зодиакален знак може да не е толкоз податлив да взе участие в действия, които нарушават равновесието или възприятието му за баланс. Затова може да даде приоритет на други аспекти от живота си пред фитнеса и тренировките.

Възможно е да съумеете да ги убедите да се причислят към вас, с цел да не им е скучно сами във фитнеса. Но въпреки всичко би трябвало да се подготвите, че в последна сметка те бързо ще изгубят и тази мотивация за тренировки и ще останете сами в залата.

 

Водолей

 Зодиите, които мъчно намират мотивация за тренировки

Водолеите евентуално имат по дребна мотивация за тренировки заради своята самостоятелна природа. Те не се водят от обичайните показа за физическа форма и може да не виждат смисъл в това да се преценяват с публичните упования за това по какъв начин наподобяват.

Този зодиакален знак може също по този начин да акцентира повече на интелектуалните и духовните си старания, в сравнение с да търси мотивация за тренировки. Разбира се, това е ужасно.

 

Риби

 Зодиите, които мъчно намират мотивация за тренировки

Тъй като може да не се преценяват с общоприетите показа и да не намират нужната мотивация за тренировки, Рибите могат да бъдат възприемани като летаргични и вяли във връзка с тренировките.

Те също по този начин могат да имат податливост да отсрочват нещата или да подхождат към някои действия или отговорности с по-спокойно отношение. Това не значи, че няма да ги свършат. Както в персоналния, по този начин и в професионалния си живот, те не изпитват предпочитание да поставят старания и избират да останат в зоната на комфорта на своята фикция.

 

Гореспоменатите зодиакални знаци може да нямат мотивация за тренировки или да не са в положение да разпознаят непосредствените изгоди от тренировките. Както към този момент споменахме, някои от тях залагат повече не на външния тип, а на духовното си развиване, което е ужасно. Но спортът, с изключение на да извайва тялото, има и други изгоди. Той учи на дисциплинираност и самоконтрол, тъй че от време на време не е неприятно да отделите време и да потренирате.

Не е нужно да ходите до фитнес залата, в случай че не желаете. Може да вършиме извършения и в дома си, даже без фитнес уреди. Единственото, което се изисква от вас, е да бъдете упорити и непрекъснати. Дори и да ви е мъчно първоначално, ще видите, че последователно резултатите сами ще дойдат. Ще видите, че вие самите ще се почувствате добре от тази смяна в живота ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР