Всички искаме да постигнем успех в живота си, но мнозина

...
Всички искаме да постигнем успех в живота си, но мнозина
Коментари Харесай

Коя личностна черта води до успех?

Всички желаеме да реализираме триумф в живота си, само че мнозина не знаят по какъв начин да стане това. Решението на всичките наши терзания и стремежи е доста просто - да погледнем вътре в себе си. В тази публикация ще споделим с вас коя личностна линия води до триумф. 
Оказва се, че съвестността е единствената съществена линия на личността, която води до триумф, съгласно публикация.
 Три ежедневни навика, с които да привлечете триумф и благополучие Три ежедневни навика, с които да привлечете триумф и благополучие
Някои хора споделят, че триумфът е в дребните неща и са изцяло прави. В тази публикация ще ви споделим за три ежедневни навика, с които може д...
Речника Мериам-Уебстър дефинира добросъвестността като „ доста деликатен да правиш това, което би трябвало да направиш. Също по този начин угрижен да правиш нещо вярно. Със угризения, претенциозен и деликатен. " Всъщност добросъвестността е доста повече.
Съвестният човек е внимателен и изчерпателен.
Това е и една от чертите на петфакторния модел на личността, който включва екстраверсия, невротизъм, единодушие, почтеност и отвореност за прекарване.
Хората, които са съзнателни, са самодисциплинирани, проведени, съзнателни и имат потребност от достижения. Така че, несъмнено, хората, които демонстрират почтеност, се оправят по-добре в учебно заведение, остават по-дълго женени и получават по-добра работа.
 Характеристика на сполучливата модерна жена Характеристика на сполучливата модерна жена
Това е тази жена, чиито очи свидетелстват за мощ. В същото време очите й предават нейния взор към света, нежността, която изпитва къ...
В изследване, оповестено в European Journal of Personality, откривателите откриват, че прочувствено постоянните и добросъвестни участници имат по-високи приходи и задоволеност от работата. Съвестните хора идват в точния момент, супер проведени са, фокусирани са върху осъществяването на дилемите си и са потребни на своите сътрудници.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР