Всички институции на всички нива, отговорни за съдебните дела, не

...
Всички институции на всички нива, отговорни за съдебните дела, не
Коментари Харесай

Калина Константинова : Разговор между ПП и ГЕРБ за кабинет няма как да има - Топ новини

Всички институции на всички равнища, виновни за правосъдните каузи, не би трябвало да нямат възприятие за безотговорност. Точно по тази причина нашите политики са свързани с отчетността на основния прокурор. Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Продължаваме Промяната “Калина Константинова в предаването „ Тази заран “ по bTV. 

Двата законопроекта, на които държим са свързани точно с отчетността на основния прокурор и той да бъде проверяват законно. И другия законопроект – промяна в КПКОНПИ, с цел да може да има още един проверяващ орган за корупция. Това е една неработеща институция, която желаеме да превърнем в работеща и да могат да бъдат разследвани разследвани хора на всички равнища, добави зам.-председателят на ПГ на Политическа партия.

Тя разяснява и изявлението на депутатът Радомир Чолаков по отношение на поддръжка на ГЕРБ към предложенията на „ Продължаваме Промяната “ за правосъдна промяна.  

С „ ИТН “ имахме подписано съдружно съглашение, Прекарахме месеци в работни групи, в които говорихме за промяна. Когато трябваше дас е стигна до промяна се дръпна шалтера на държавното управление. Фокусирано ще гледаме за детайлните стъпки на ГЕРБ и ще следим каква поддръжка ще получи този план. Най-важните правила на „ Продължаваме Промяната “ е да съблюдаваме обещанията си. Всички политически сили да застават зад правилата си и да не ги трансформират. Разговор сред нас и ГЕРБ за общ кабинет няма по какъв начин да има. Задължително би трябвало да има диалози за ограниченията за справяне с рецесиите. За тези 16 политики, които предлагаме, ще  имаме потребност от поддръжка и за тях сме подготвени за срещи. Готови сме и на срещи на лидерско равнище пред очите на хората да забележим, които от тези ограничения ще срещнат поддръжка, уточни Константинова. 

По думите и от „ Продължаваме Промяната “ чакат действителни действия, в които да видят, че от ГЕРБ признават своите провинения и ин хаус поръчките не са били верен ход
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР