Всички имаме такива дни, в които най-малките неща предизвикват поток

...
Всички имаме такива дни, в които най-малките неща предизвикват поток
Коментари Харесай

Помощ! Не мога да спра да плача, без да има определена причина за това

Всички имаме такива дни, в които най-малките неща провокират поток от сълзи. Когато това се случи, нормално ние, jenite, упрекваме месечния си цикъл или депресията. Понякога, тези аргументи изясняват нещата, само че в други случаи, считам, че имам по-сериозен проблем.

Ето какво считат специалистите по медицина за тази необикновена изява на страсти:

Лишаване от сън

В това има смисъл, в случай, че децата не стопират да плачат, когато им се спи, нали? Но се оказва, че неналичието на сън има същия резултат на всяка възраст.

Липсата на сън може да възникне, когато сънят липсва или е с неприятно качество. Това нарушава естествените функционалности на тялото. Важно е да отбележим, че някои от нас толкоз привикват да бъдат лишени от сън, че не виждат знаците и признаците.

Добрата вест е, че има едно просто решение за това: повече сън. Но това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Добре е да си създадете някакъв обред за релакс, който може да включва медитация, да вземем за пример.

Хронична болежка

Въпреки че непрестанния рев, без причина, се свързва с психологичното здраве, може да има и физическа причина за това. Например хроничната болежка. Хронични възпалителни положения като ревматоиден артрит, остеоартрит или физическа уязвимост от изтощаващо заболяване като рак може да значи хронична болежка и сълзи.

Прикрити страсти

Плачейки постоянно без същинска причина може да бъде знак, че човек страда от " прикрити страсти " - неразрешени усеща от предходни отрицателни и травматични събития. Този прочувствен багаж може да ни аргументи неверни догатки и прочувствени реакции. Също по този начин способства за безпокойствие, меланхолия и множеството форми на заболяване.

Понякога, заради аргументи, които към момента не разбираме, страстите не се обработват изцяло. В тези случаи, вместо просто да преживеят страстта и по-късно да продължат напред, силата на страстта по някакъв метод остава. Не бива да задържате никакви отрицателни страсти, тъй като може да ви навредят на по-късен стадий.

Знак за нещо друго

Необяснимият рев може да бъде знак за разстройство на личността, която води до неочаквани промени в настроението.

Винаги има причина за плаченето

Винаги има причина човек да плаче.

Може да не съумеете да разберете повода, само че причина има. Но плачът не е " неприятно нещо ", тъй че не е нещо, което би трябвало наложително да бъде спряно.

Плачът не е нещо, което се случва, когато сме тъжни. Целта на рева е да освободи някаква сила. Когато човек плаче и не знае за какво, той постоянно е обвързван с някаква паника.

В такива обстановки е добре да си зададете въпроса какво ви тежи, какво избягвате и с какво се затруднявате да се справите.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР