Всички имаме нужда от средства, за да постигнем голяма част

...
Всички имаме нужда от средства, за да постигнем голяма част
Коментари Харесай

Спестявайте неусетно, инвестирайте в бъдещето


Всички имаме потребност от средства, с цел да реализираме огромна част от житейските си планове и цели. Понякога ни се желае да пътуваме до мечтана дестинация или да си купим по-скъпа движимост. Друг път гледаме към бъдещето, желаейки да осигурим образованието на децата ни, или да разполагаме с спомагателни финанси откакто се пенсионираме.
Всички тези стремежи имат подобаващ отговор, с който спестяваме незабелязано и влагаме в бъдещето. Не е нужно да отделяме огромни суми, нито да ги влагаме във финансови принадлежности, които не разбираме. Вместо това можем да изберем Систематичен капиталов проект предлаган от ОББ. Той дава опция да съберем нужните средства, правейки дребни месечни вноски в един или повече взаимни фондове, а насъбраната инвестиция може да ни донесе рентабилност.
Продуктът е универсално решение, без значение дали сме по-консервативни, дали търсим салдото сред риск и непоклатимост, или сме по-либерално настроени за вложенията ни. Условията му са много свободни - сами избираме датата и сумата, която да внасяме всеки месец. Можем да я усилваме или понижаваме съгласно моментните ни благоприятни условия. Няма проблем да внасяме и спомагателни суми, в случай че решим и когато можем да си го позволим.

Избирайки този проект, можем да спечелим повече, в сравнение с в случай че използваме общоприети спестовни принадлежности, а облагата от вложенията ни няма да бъде обложена с налог. Друг бонус е, че постоянно разполагаме с насъбраната сума и можем да я изтеглим когато и да е, без да се постанова да плащаме наказателни такси и комисиони. За да се възползваме от всичко това е нужно само да имаме открита сметка в лв. в ОББ и да изберем взаимния фонд, който най-добре пасва на настройките ни. Ако решим, можем да имаме няколко спестовни проекта по едно и също време.
В резюме преимуществата на Систематичния капиталов проект:
1. Спестявате незабелязано посредством дребни суми, без да се занимавате с изчисление на разнообразни типове схеми и да губите време в визити на офиси – задоволително е единствено едно посещаване.
2. Спестявате с дребни месечни суми, а в същото време бихте могли да постигнете рентабилност от насъбраната инвестиция;
3. Бихте могли да получите по-висока възвращаемост, в сравнение с при прилагане на обичайните спестовни продукти;
4. Не плащате налози върху добития приход от вложенията си;
5. Можете да плащате месечната си вноска, на избрана от Вас дата в границите на месеца.
6. Няма ограничавания като период и суми.
Какви са преимуществата на ОББ?
ОББ АД предлага разнородни благоприятни условия за вложения във взаимни фондове. Тя е водач в сектора, на база активи, ръководени от Управляващото сдружение ОББ АД. Стремежът на банката е към увеличение на пазарния дял и размера на привличаните вложения във взаимни фондове. А това се осъществя най-добре посредством удовлетворени клиенти.
Научете повече ТУК -->>

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР