Всички имаме мечти и представи за това, което искаме да

...
Всички имаме мечти и представи за това, което искаме да
Коментари Харесай

Да получим от живота това, което искаме в 6 стъпки

Всички имаме фантазии и показа за това, което желаеме да реализираме в живота си, само че доста от нас не знаят по какъв начин да трансфорат тези фантазии в действителност. Очевидно, единствено мощно предпочитание не е задоволително. 

Затова, създадох система от шест стъпки, с която да оказа помощ на хората, които съветвам, да трансфорат фантазиите си в действителност.

Това е една стратегия, която всеки може да следва и да приспособява към своите цели.

1. Поставете си амбициозна цел

Целите ви дефинират посоката, в която ще се развие вашия живот. Определянето на съответна цел основава основата, върху която да изградите вашия триумф. Това е изключително значима стъпка, тъй като изборът на една цел дейно значи пренебрегването на някои други фантазии и стремежи, или с други думи, би трябвало да определите вашите цели през цялото време.

Другата ви най-важна задача е да намерите нужния кураж, с цел да преследвате фантазиите си. Веднъж щом започнете да вършиме това, което е належащо, с цел да постигнете задачите си,  невъзможно стартира да наподобява достижимо. Не ограничавайте себе си и вашите цели, просто тъй като се страхувате от това, че може да се неуспехите. Разберете какво в действителност желаете да постигнете и вдигнете летвата задоволително високо, с цел да го извършите.

2. Създайте план за деяние

За всяка цел би трябвало да имате обособен проект, който да разказва нещата, които би трябвало да постигнете, и метода, по който ще го извършите. Този проект играе ролята на тактика за осъществяване на важите фантазии. Планът би трябвало да бъде съответен, обстоен и насочен към действието. Отвъд тези съществени точки имате задоволително независимост да персонализирате проекта си по подобен метод, че да задоволи вашите лични потребности и график.

3.  Положете нужните старания

За множеството от нас най-трудната част от постигането на мечтаните резултати е в самото начало. За да бъдем ефикасни, би трябвало да работим самоуверено, уверено и дисциплинирано. По пътя ще ви се наложи да се изправите против личните си недостатъци, които, в случай че бъдат пренебрегнати, ще ви вкарат в един циничен кръг на неуспехи. Когато обстановката е най-тежка, припомнете си крайната цел, поради която вършиме всичко това.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР