Всички икономики в рамките на ЕС ще нараснат тази и

...
Всички икономики в рамките на ЕС ще нараснат тази и
Коментари Харесай

Домбровскис: Всички икономики в ЕС ще растат през 2019-2020 г., но рисковете се увеличават


Всички стопански системи в границите на Европейски Съюз ще набъбнат тази и идната година, само че в това време рисковете се усилват. Това предвижда във вторник Валдис Домбровскис, еврокомисар, отговарящ за еврото и обществения разговор, оповестява Ройтерс, представена от БНР.

" Всички стопански системи на Европейски Съюз ще порастват тази и идната година ", сподели Домбровскис на конференция, като се базира на резултатите от стопански прогнози, които ще бъдат оповестени от Европейската комисия в сряда. Утре (10-и юли) Европейска комисия ще показа своите междинни летни стопански прогнози за Европейския съюз.

Той означи, че темповете на напредък се разграничават измежду обособените 28 страни от единния блок, който все още към момента включва и Англия.

" Виждаме обаче възходящи опасности, изключително външни ", добави Домбровскис, акцентирайки, че устойчивостта на стопанските системи в границите на Европейския съюз може да бъде тествана, в случай че тези опасности се осъществят.

" Крайно време е да се създадат промени, като в същото време се резервира стабилността на обществените финанси ", сподели европейският комисар.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР