Всички хотели к.к. Албена всички хотели, които и в момента

...
Всички хотели к.к. Албена всички хотели, които и в момента
Коментари Харесай

Всички хотели в к.к. ``Албена``, приютяващи бежанци, са се записали и по новата мярка -

Всички хотели к.к. " Албена " всички хотели, които и сега подслоняват хора с краткотрайна протекция, са подготвени да продължат присъединяване си и при новите условия, оповестяват от пресслужбата на Министерския съвет. 

В комплекса са настанени над 1500 души, като значителен % от тях ще бъдат наети за сезонна работа. Хотелиерите обмислят и обособяването на детски центрове за деца от 3 до 6г.

Подобна е обстановката и в други морски курорти. Ръководителят на Оперативната координационна група и ръководител на ДАБ Мариана Тошева посети дружно с екипа анкетьори над 50 хотела досега, в които са настанени над 10 000 души. На място анкетьорите помогат на украинците по какъв начин да попълнят своите анкети и да подадат своите данни.

Десетки хотели към този момент са се записаха за новата филантропична стратегия за настаняване на разселени лица от Украйна. Програмата планува 15 лева дневно единствено за заслон и храна. Не се плануват разноски като разчистване на стаи и пране.

Всички условия и формата за записване са налични на

Преди няколко дни вицепремиерът Калина Константинова разгласи, че новата филантропична стратегия ще бъде отворена освен за ведомствени бази, само че и за всички места за настаняване, регистрирани в Националния туристически указател.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР