Всички хора сме различни, но пък всеки от нас има

...
Всички хора сме различни, но пък всеки от нас има
Коментари Харесай

ТЕСТ: Какви са качествата, които ви отличават?

Всички хора сме разнообразни, само че пък всеки от нас има област или част от живота, която може да овладее до съвършенство. Този тест може да ви помогне да разгадаете какви са вашите мощни качества и върху какво би трябвало да се концентрирайте, с цел да развиете оптимално добре.

Мислите, че не сте отлични в нищо и нямате гений? Проучване от 2014 година, извършено от Робърт Джеймс Хамилтън, оборва тази ваша илюзия. Според Хамилтън мозъците могат да бъдат разграничени на четири съществени категории – динамо, ослепителен, времеви и стомана.

Хората с мозъци динамо са тези, които измислят най-впечатляващите хрумвания. Блестящите мозъци се характеризират с висока просветеност и лидерски качества. Хората с времеви мозъци осъзнават проблемите, които ги заобикалят в света и се пробват да дадат всичко, с което да създадат света по-добро място. Стоманените мозъци се познават по това, че хората умеят да ръководят информацията и да се грижат и за най-малките елементи.
Вижте картината по-долу, която е оптична заблуда. Вгледайте се в центъра на кръга. Какъв цвят стартирате да забелязвате, с изключение на бяло и черно – червеникаво, зеленикаво, жълтеникаво или синьо?
 Добави изложение
Червен цвят
Справяте се чудесно, употребявайки своята логичност. Когато имате проблем, вашият изчерпателен разум ви оказва помощ да обследвате всички други възможности и да вземете най-хубавото решение. Освен това притежавате лидерски качества и огромно въздействие върху хората.
Жълт цвят
Вие несъмнено може да станете доста положителни на шах – притежавате логичност, умеете да разбирате мозъка на другите, а заниманието също по този начин е значимо за вас. Имате способността да анализирате дребните елементи, само че в същото време се радвате на изобретателни заложби.
Син цвят
Сложните решения не са нищо за вас, тъй като имате голям разсъдък. В връзките си с другите хора предпочитате да бъдете почтени и постоянно да изразявате мнението си. Напълно допустимо е околните ви да се обръщат към вас за помощ, когато имат потребност да решат даден проблем. Търпението също е ваша мощна страна.
Зелен цвят
Думата, която съвършено ви разказва, е гений. Освен това сте широкоскроени и извънредно любопитни към живота. Обичате да опознавате всичко, да пътувате и да изживявате нещо за първи път. Тъй като сте претърпели доста неща в живота си, вашите истории са доста забавни, както и могат да бъдат извор на мъдрост за останалите.

Прочетете още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР