Всички хора искат да намерят любов, която да ги изпълва

...
Всички хора искат да намерят любов, която да ги изпълва
Коментари Харесай

Любовта няма граници: Историята на Катрин-Зита Джоунс и Майкъл Дъглас

Всички хора желаят да намерят обич, която да ги изпълва със успокоение и благополучие. Следователно, когато търсят, те вземат поради доста фактори, а измежду тях и възрастта. Въпреки това доста двойки са посочили, че разликата във възрастта не е спънка за огромната обич. Всъщност в такива случаи могат да зародят изумителни връзки.

Такъв е казусът с Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

- един от най-невероятните бракове измежду холивудските артисти. В тази публикация споделяме всички детайлности от тяхната любовна история.

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас са двойка, която има 25 години разлика във възрастта .

С времето обаче те от ден на ден демонстрират, че това не е спънка да имат най-красивата обич.

Актрисата е родена на 25 септември 1969 година и стартира да утвърждава мястото си във филмовата промишленост, откакто взе участие във кино лентата " Маската на Зоро ". Тя среща любовта на живота си на промоционално събитие за кино лентата.

Въпреки това едва през 1997 година те стартират да поддържат връзка по-интензивно.

Майкъл вижда, че Катрин има роля във кино лентата и взема решение да я предложения на среща, с цел да могат да се опознаят малко по-добре. Тя в началото счита, че срещата ще е обвързвана с работа. Това е по този начин, тъй като Майкъл е един от най-желаните артисти по това време. Остава много сюрпризирана по време на срещата, тъй като той незабавно ѝ дава да разбере, че желае тя да бъде майка на бъдещите му деца.

Въпреки това тя не приема предлагането незабавно, защото счита, че би трябвало да се опознаят малко по-добре ,

с цел да схванат дали в реалност са един за различен и ще могат да се схващат между тях.

В резултат на този диалог те стартират да приказват постоянно по телефона и стават доста близки другари. Тази връзка кара любовта им да разцъфти лека-полека.

Дилън, първото им дете, се появява на бял свят през 2000 г .

По същото време двойката взима решение да запечата красивата си обич посредством брак. 3 години по-късно се ражда второто дете на Майкъл и Катрин – щерка им Карис. С всеки минал ден те се чувствали все по-щастливи в брака си.

Въпреки това, както във всяка връзка, има миг, когато нещата са сложни за двойката .

Майкъл е диагностициран с рак на гърлото. Той обаче съумява да преодолее заболяването, а брачната половинка му е компактно до него от самото начало. За жал

тъгата ѝ я кара да развие комплицирано биполярно разстройство .

Затова дружно взимат комплицираното решение да си дадат малко време, с цел да могат да разрешат персоналните си компликации, без това да визира брака им. Тази тактичност се оказва изцяло сполучлива, защото това ускорява любовта им още повече.

Заедно те се научават да работят с повече зрялост и успокоение .

По този метод имат щастието да отпразнуват 20 години дружно и с всеки ден усещат, че се влюбват от ден на ден.

Така разликата от 25 години в никакъв случай не е била спънка за тях .

Привързаността и разбирането в никакъв случай не са разрешавали на двойката да усещат, че вървят по разнообразни пътища.

Тази история демонстрира, че възрастта не е спънка да обичаш човек. Стига да работят отговорно, двамата влюбени могат да се схващат съвършено и да бъдат доста щастливи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР