Всички граждани на Европейския съюз ще имат по-забавни и интересни

...
Всички граждани на Европейския съюз ще имат по-забавни и интересни
Коментари Харесай

Новите ЕС правила за дигитални медии влязоха в сила



Всички жители на Европейския съюз ще имат по-забавни и забавни пътувания зад граница. От 1-и април влязоха в действие дълго обсъжданите правила за транспорт на цифрови медии, които разрешават на потребителите, които пътуват в Европейски Съюз да достъпват Netflix, Amazon Prime и други сходни услуги при същите условия и скорости като в родната им страна.

Регионални забрани и интерфейси на разнообразни и неразбираеми езици към този момент няма да пречат на потреблението на цифрова медия в Европейски Съюз. Технически това е изпълнено посредством инспекция на детайлите от акаунта и сегашния IP адрес, тъй че потребителите не би трябвало да вкарват данни или да се ровят в настройките - всичко става автоматизирано.

Правилата не касаят безвъзмездни услуги (макар че, те могат да ги съблюдават по тяхно желание). Компаниите също по този начин не могат да таксуват потребителите в допълнение за това улеснение. Интересна е обстановката с Англия, която ще се откаже от тези права за преносимост на цифрови медии на 29-и март 2019-а, когато би трябвало да се случи нашумялото овакантяване на кралството на Европейския съюз, кодово наречено Брекзит.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР