Всички футболист на Манчестър Юнайтед подкрепят напълно мениджъра Ерик тен

...
Всички футболист на Манчестър Юнайтед подкрепят напълно мениджъра Ерик тен
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Не мислим за негативни сценарии, нагласата ни е позитивна

Всички футболист на Манчестър Юнайтед поддържат изцяло мениджъра Ерик загар Хаг. Това съобщи полузащитникът Скот МакТоминей на конференцията преди срещата с Байерн Мюнхен от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига.

През уикенда " алените дяволи " позволиха 11-ата си загуба в 23 мача през този сезон, отстъпвайки с 0:3 вкъщи на Борнемут, което още веднъж породи спекулации за уволнението на Тен Хаг. На фона на това отборът се нуждае от наложителна победа над Байерн във вторник, с цел да има късмет да продължи напред в Шампионската лига, а през уикенда следва дербито с Ливърпул на " Анфийлд ".

Въпреки незадоволителните резултати и тежката стратегия обаче, МакТоминей е убеден, че Тен Хаг не е изгубил доверието на съотборниците му.

" Отговорност на нас играчите са резултатите, които реализираме. Ние сме наясно с това. Тук не става въпрос за това атмосферата в съблекалнята да е отровна, както е било при други мениджъри. Момчетата са твърдо зад мениджъра. Имаме превъзходен треньорски екип ", съобщи шотландецът.

" Ние желаеме единствено да се представяме добре в мачовете и да печелим ", добави още той.

Ерик загар Хаг сподели, че също не е обезпокоен за поста си и е фокусиран върху идния дуел с Байерн.

" Не мислим за отрицателни сюжети. Нагласата ни е положителна. Трябва да спечелим мач в Европа и това е единствената ни цел. През последните седмици показахме, че когато играем най-хубавия си футбол, можем да се оправим ", съобщи нидерландският експерт.

" Надявам се, че почитателите ще ни поддържат. Откакто съм тук, постоянно съм имал здрава връзка с отбора и с тях. Дори и когато сме претърпявали тежки загуби. Сега обаче би трябвало да поемем отговорност и да използваме силата им ", приключи Тен Хаг.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР