Всички фирми-производители са освободени от отговорност, цялата отговорност е прехвърлена

...
Всички фирми-производители са освободени от отговорност, цялата отговорност е прехвърлена
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Всички, които се ваксинират, участват в третата фаза на проучване

Всички фирми-производители са освободени от отговорност, цялата отговорност е трансферирана върху държавитеВидео: АБВ

Какво да чакаме след всеобщата имунизация против COVID-19?

Това разяснява инфекционистът доцент Атанас Мангъров пред Румен Петков от ПП АБВ.

Доц. Мангъров започна с думите, че постоянно е бил последовател на ваксините, само че изясни и другите видове ваксини.

По думите му посредством имунизацията на Пфайзър се вкарва осведомителна РНК, която да образува антитела. Той добави, че всички ваксини в момента са в третата фаза. Всички, които се ваксинират с тази ваксина би трябвало да знаят, че вземат участие в трета фаза на клиничното проучване, а всички фирми-производители са освободени от отговорност. Цялата отговорност е трансферирана върху страните.

„ Хората би трябвало да подпишат осведомено единодушие, в което написа, че той е осведомен за всички неща, които могат да последват, с цел да се снеме отговорността от производителя, страната и всички по веригата. Човек би трябвало да има и избор коя ваксина да си постави – в България сега има единствено една ваксина, която е утвърдена от Европейския съюз и американските органи.

Тя е хубава ваксина, коства си човек да си я направи, само че когато си я прави, той би трябвало да има поради всички тези неща. Това, което мен ме тормози е, че макар че човек е прекарал ковид, той би трябвало да се ваксинира отново.

Ковид инфекцията е вирус, който създава имунен отговор. Ако човек е изработил имунитет, е несериозно да се ваксинира “, каза още доц. Мангъров.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР