Всички фенове очакват издаването на последното допълнение на играта от

...
Всички фенове очакват издаването на последното допълнение на играта от
Коментари Харесай

Информация около последното DLC на Call of Duty: WWII

Всички почитатели чакат издаването на последното допълнение на играта от хитовия франчайз – Call of Duty: World War II. Фактите към този момент се натрупват и е ясно, че DLC-то Shadow War ще излезе първо на PlayStation 4 на 28-ми август, а по-късно на Xbox One и лични компютри. Shadow War ще ви донесе три нови карти, една нова War Mode задача, и края на историята с нацистките зомбита. Освен това не е наложително да закупите добавката или да притежавате сезонния пропуск, с цел да опитате новото наличие. От 28-ми август за един месец всеки, който се включи в групата на притежаващ Shadow War, може да играе и с новото допълнение.



Новите мултиплеър карти са Airship, Chancellery и Excavation и се намират в обилни противников местоположения. В Airship ще изследвате база в Алпите, където складират величествен цепелин. Chancellery пък е френска офис постройка с двор, който всеки от играчите ще желае да завладее. А за Excavation се пригответе да пътувате до Алжир, в мина, цялостна със злато и откраднати от Немците творби на изкуството. Мат Абът, основен дизайнер на средата в Sledgehammer Games разяснява: „В тематиката на това DLC ние искахме да усилим фикцията на макс, да се забавляваме и да оставим у играча чувство за креативност, до момента в който той играе.“



В новата War Mode задача на име Arcane вие изследвате научна база на Тристранния пакт в Австрия. Задачата ви е да нахлуете, да откраднете значими отвари и да унищожите съмнителни протоколи в НЛО отдела. Ще бъдете възнаградени с ново въоръжение, като оръжието на Тесла, и нови серуми. Междувременно, в зомби акцията ще посетите изгубения град Тул, където най-сетне ще спрете злия фетиш. Това и още доста нови прекарвания ви чакат във финалното DLC Call of Duty: WWII – Shadow War.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР