Всички билети за прожекцията на филма Всички знаят на 17

...
Всички билети за прожекцията на филма Всички знаят на 17
Коментари Харесай

Пускат извънредна прожекция на филма `Всички знаят` в рамките на Киномания

Всички билети за прожекцията на кино лентата " Всички знаят " на 17 ноември в НДК в границите на фестивала Киномания са разпродадени. 

Поради това в зала 1 на НДК за прожекцията на 17 ноември няма да се позволяват хора с акредитации. 

Заради огромния интерес филмът ще бъде показан и на изключителна прожекция на 22 ноември от 19 часа в зала 1 на НДК. Билетите на цени 12 и 10 лева са в продажба. Всички акредитации ще важат само за изключителната прожекция на 22-ри.

Филмът " Всички знаят " е на режисьора Асгар Фархади. 

Той трансформира мястото на деяние от родния си Иран в обляната от слънце Испания и избира за основните функции трима от най-магнетичните артисти в испаноезичното кино. Хавиер Бардем, Пенелопе Крус и Рикардо Дарин са в стихията си в тази завладяваща история за съмнения, пари и поколение.

За сватбата на сестра си Лаура идва дружно с щерка си тийнейджърка и по-малкия си наследник в селото, където е израснала. Оставила е брачна половинка си Алехандро в Аржентина и волно се впуска в простите удоволствия от своята младост. Но във фамилията ѝ напреженията зреят току под повърхността, а и разсеяните усеща към някогашния ѝ сътрудник Пако, който в този момент се грижи за околните лозя, в допълнение ще усложнят обстановката.

Все отново, всички са се събрали за огромното сватбено празненство, когато след внезапно прекъсване на тока се оказва, че дъщерята на Лаура е изчезнала. В майсторски построената режисура на Фархади той се интересува повече от това, което се случва когато идиличният искра стартира да потъмнява. Затягайки напрежението в своя трилър сюжет, той разкрива събития и промени, довели до повода за отвличането на момичето.

Както и в предходните си филми, Фархади демонстрира умеене да подчертава върху осезаемите обществени елементи – методът, по който един мъж носи селското си минало, даже и когато към този момент самичък е земевладелец, или по какъв начин една жена може да се трансформира в чужденка за семейството си единствено с напускането на родната си страна. Богат на нюанси, извънредно въздействащ и огрян от превъзходната звездна актьорска игра, " Всички знаят " е същинско наслаждение за гледане.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР