Всички автомобилни производител се стремят да електрифицират възможно най-голям брой

...
Всички автомобилни производител се стремят да електрифицират възможно най-голям брой
Коментари Харесай

Новите Porsche Boxster и Cayman минават на ток

Всички автомобилни производител се стремят да електрифицират допустимо максимален брой от своите модели и Porsche не е изключение. Култовата немска компания ще показа електрически версии на своите базови модели Boxster и Cayman, се споделя в информация на английското издание Autocar. По всичко наподобява, че емблематичното спортно купе 911 към този момент няма да бъде напълно електрифицирано, а просто ще получи нова хибридна задвижваща система.

Компанията към този момент организира проби както на изцяло електрически, по този начин и на хибридни системи. Уловката е в това, че не е ясно на кое от двете, или и на двете, решения ще заложат германците за серийното произвеждане на Boxster и Cayman.
 Снимка 420013

Дори в случай че решат да заложат на напълно електрически системи, Porsche ще оферират и хибридни версии, с цел да създадат прекосяването от мотори с вътрешно горене към придвижване на ток по-лесно и гладко за своите по-консервативни клиенти.

Информацията е нищожна, само че най-малко що се касае до хибридните версии, Boxster и Cayman ще комбинират електродвигателя с 4-цилиндров бензинов мотор, до момента в който по-големият им батко 911 ще разчита на 6-цилиндров елемент.
 Снимка 420014

За чисто имиджови цели се чака на пазара да се появи и правоприемник на хиперавтомобила 918 Spyder. Той ще продължи да бъде хибрид и би трябвало да излезе на пазара в средата на идващото десетилетие. Иновацията при него ще бъде потреблението на солид стейт акумулатори, които ще оферират доста по-голям пробег с едно зареждане, без да се усилва тежестта.

До момента Porsche залагаше на хибридни задвижвания единствено в своите по-скъпи модели, както и в значително от спортните си разработки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР