#вселената, космосът, животът… наричайте го както сметнете за добре, ви

...
#вселената, космосът, животът… наричайте го както сметнете за добре, ви
Коментари Харесай

Осъзнаем ли тези 5 неща, всички мечти ще се сбъднат

#вселената, космосът, животът… наричайте го както сметнете за добре, ви праща знаци в посока – осъществяване на вашите фантазии. Обръщайте внимание на тези дребни (на пръв поглед) моменти и обстановки, които с по отношение на това, което желаете. Няма инцидентни неща на този свят. Не инцидентно се запознавате с избрани хора, посещавате нови места и други Ако те имат общо с фантазиите ви, това е знак, че си заслужава да работите над тях.

#несигурността не е опасност , а житейско тестване, с цел да разберете (сами за себе си) какъв брой доста желаете фантазиите ви да се осъществен. Живеем тук и в този момент, утрешният ден зависи от през днешния ден – какво ще свършим, предприемем, замислим и така нататък

#Мечтите не са просто фантазии , те са огледално отражение на нашата същина. Вечер, откакто си легнем, бленуваме за това, което ни е на сърце… за какво не го вършим и денем? Със сигурност сте чували за “законът за привличане ” – най-могъщият Закон на Вселената. Е, прилагайте го и до момента в който сте будни.

…всичко е допустимо. 

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР