Всеки знак от зодиака има свой покровител. Овен бди над

...
Всеки знак от зодиака има свой покровител. Овен бди над
Коментари Харесай

Коя планета ви влияе най-силно според датата на раждане

Всеки знак от зодиака има собствен настойник. Овен бди над Марс, Телец и Везни - върху Венера, Близнаци и Дева имат Меркурий, Ракът има Луната, Лъвът има Слънцето, Скорпионите имат Плутон, Стрелецът има Юпитер, Козирогът – Сатурн, Водолей – Уран, Риби – Нептун.

Намерете датата си на раждане по-надолу и разберете повече за себе си и скритите си страни.

Марс

21 - 30 март; 13 - 23 август; 3 – 12 декември

Марс носи името на античния римски господ на войната. Не е изненадващо, че хората, родени под това въздействие са надарени с доста храброст и предпочитание всичко да бъде най-хубавото. Те са водачи, не се опасяват да изразят мнението си, даже и в случай че то е друго от това на болшинството. Тези хора са доста витални и енергични. Много хора им се възхищават и желаят да бъдат тъкмо като тях. Проблемът при тях е, че от време на време внасят прекомерно доста напрежение в разнообразни обстановки. Изнервят се, когато някой влезе в персоналното им пространство или нещата не вървят съгласно техния проект.

Сатурн

11 – 21 май; 4 – 13 септември; 22 – 31 декември

Хората, покровителствани от Сатурн не имат толкоз жизнеспособност и сила, колкото покровителстваните от Марс. Те от време на време са много вглъбени в себе си и могат да се разстроят от дреболии. Въпреки това те са търпеливи и издържливи и са не по-малко почтени за удивление. Обикновено тези хора, без значение от образованието и произхода си, реализират невероятни резултати във всичко, с кеото се захванат. Стават близки другари на високопоставени чиновници.. Тези хора постоянно са привлечени от новите познания и в множеството случаи демонстрират забележителни резултати във философията и логиката на психиката.

Юпитер

10 – 20 април; 2 – 12 август; 23 ноември – 2 декември

Това е най-голямата планета в Слънчевата система и тези, които са под нейно застъпничество, имат голямо въздействие в живпта на другите. Изглежда, че никой не схваща по този начин добре човешката природа, както тях. Тези хора като че ли са лишени от възприятие за неспокойствие. Изглежда, че обожават да оказват помощ на другите. В същото време те не обичат да се оплакват от живота и пазят проблемите вътре в себе си. Малко хора знаят, че от време на време те самите се нуждаят от помощ и внимание.

Луна

22 юни – 1 юли, 13 – 22 ноември; 1 – 10 март

Луната от антични времена притегля вниманието на учените и астролозите и провокира доста загадки. Хората покровителствани от нея се считат за доста невероятни. Те са чувствителни, сантиментални и склонни към внезапни промени в настроението. Могат да бъдат подвластни от околните си, само че от време на време разчитат единствено и само на себе си. За тях любовта и фамилията са главно нео в живота. Те обаче могат да бъдат доста подозрителни и завладяващи.

Слънце

31 март – 9 април; 23 юли – 1 август; 13 – 21 декември

Тези хора, както звездата, която ги покровителства, могат да внесат светлина даже в най-мрачната обстановка. Те са великодушни и постоянно резервират душата си на дете. Много са открити и имат способността да откриват положителното във всяка обстановка. Често заемат високи позиции и избират креативен специалности. Обичат да получават вниманието на близките. За тях е значимо да са обичани, уважавани и ценени.

Венера

21 – 30 април; 1 – 10 юни; 14 септември – 3 октомври; 1 – 10 януари; 9 – 18 февруари

Тази планета е кръстена на античната римска богиня на любовта и хубостта. Хората родени под нейния патронаж се разграничават с такт, романтика, грижи и пристрастеност към всичко красиво. Те постоянно избират специалности, свързани с изкуството. Вярват, че най-важното нещо на този свят е фамилията. Мъжете под въздействието на Венера нормално са страхотни татковци, а дамите – пазачи на фамилното огнище, на които всички се възхищават.

Меркурий

1 – 10 май; 22 – 31 май; 24 август – 3 септември; 14 – 23 октомври; 11 януари – 20 януари; 30 януари – 8 февруари

Известно е, че Меркурий се движи по-бързо от всички останали планети. В дремната римска митология, това е било името на бога на печата и търговията. Не е изненадващо, че хората покровителствани от тази планета не си показват живота без развиване и придвижване. Основното им мото е „ Днес е по-добре от през вчерашния ден ”. Те постоянно имат амбициозни проекти за бъдещето. Те са хора на действието и, в случай че са решили нещо, ще го реализиран, без значение какви компликации имат по пътя си. Не е изненадващо, че измежду тях има доста предприемачи, учени, откриватели и пътешественици.

Уран

11 – 21 юни; 4 – 13 октомври; 21 – 29 януари

Планетата Уран е кръстена на античния гръцки господ на небето и подарява хората, родени под негово въздействие с доста досетливост, автентичност и интуитивност. Най-често тези, родени през изброените дати са доста уверени в себе си и дейностите си. Често наподобяват в дейностите си на хората, родени под патронажа на Марс, само че в по-леко преобразяване. Тяхната голяма сила и мощ са скрити надълбоко в тях.

Плутон

2 – 12 юли; 24 октомври – 2 ноември; 11 – 20 март

Планетата Плутон, кръстена на античния римски господ на подземния свят, дава на тези, които са родени през изброените дати, организационни умения. Те отлично управляват обстановката и дават съвършени препоръки. Тези хора елементарно могат да станат политици или да заемат високи позиции, в сферата, в която се развиват. Понякога тези хора са прекомерно прочувствени, невъздържани и не могат да управляват възприятията си.

Нептун

13 – 22 юли; 3 – 12 ноември; 19 – 29 февруари

Планетата Нептун е кръстена на античния гръцки господ на моретата и потоците. Хората, родени на тези дати, са доста меки, като вода и не могат да устоят на промени и трудности. Понякога те се затварят в себе си при крах. Не са надарени в вродени гении, само че имат страхотна вътрешен глас. Ако съумеят да развият лидерски качества, тези хора ще доближат до големи висоти.

Източник jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР