Всеки знае, че най-скъпото за един родител са неговите деца,

...
Всеки знае, че най-скъпото за един родител са неговите деца,
Коментари Харесай

Гала: Дъщеря ми ме научи да обичам безусловно и да прощавам безгранично

 Всеки знае, че най-скъпото за един родител са неговите деца, които дефинира като по-добрите версии на него самия. Факт е, че времето с тях в никакъв случай не е задоволително, а в съзнанието на майките и бащите, наследниците им порастват като че ли единствено за момент.  И въпреки през годините възрастните да са тези, които възпитават потомците си, нерядко се случва и противоположното.

Интересно е по какъв начин човек може да получи едни от най-важните и скъпи уроци точно от своите деца. Такъв е казусът и с тв водещата Гала, която употребява своята публична Инстаграм страница, с цел да показа със своите почитатели какъв брой доста ѝ е дала нейната щерка - Мари Будева.

Преди часове панелистката в шоуто " Маскираният артист " качи в обществената мрежа фотография, на която театралничи дружно с наследницата си из улиците на София.  На фрагмента русокоската е облечена в разкопчана черна риза с дълги ръкави и флорални претекстове, която е съчетала с панталон с висока талия, а до нея Мари носи перлено розов пуловер и светли дънки.

" Дъщеря ми. Не знам аз на какво съумях да я науча, само че тя ме научи на най-важното - да обичам абсолютно, да прощавам безгранично и да се разпределям без излишък ", гласи затрогващото обръщение към фотографията. Мари не остана безразлична към прочувствените думи на Гала.

" На всичко си ме научила ти, мамо ", написа тя, като сложи към думите си емотикони във формата на сърце.

Преди една седмица водещата на " На кафе " реши да разнообрази фотосите на стената си в уеб страницата, които разкриват елементи от всекидневието ѝ с половинката ѝ - Стефан, или мигове от снимачните площадки на двете излъчвания, в които взе участие, и разгласява изложба от селфита с Мари, написа " Дир ". 

На изображенията двете показват мощната връзка посред им. " А беше тооолкова мъничка ", написа към тях Гала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР