Надяваме се на един пълен положителен резултат. Детенцето става, може

...
Надяваме се на един пълен положителен резултат. Детенцето става, може
Коментари Харесай

Двегодишното дете от Враца може да се движи, травмата била изключитлено рядко срещана

Надяваме се на един цялостен позитивен резултат. Детенцето става, може да се движи. Всичко е обратимо, надяваме се, че всичко ще завърши с добър резултат. Това обявиха на брифинг пред публицисти шефът на " Пирогов " Валентин Димитров и единият от лекуващите лекари на 2-годишното дете от Враца, което беше простреляно в главата, съобщи кореспондент на " Фокус "

Както съобщихме по-рано, детето бе изписано през днешния ден

" Хубавата вест е, че един трагичен случай с едно малко дете, който можеше да приключи трагично, приключва с позитивен резултат. Изписваме детето от болничното заведение в положително общо положение, с опция да бъде прибрано в фамилията си ", съобщи Димитров.

Детето ще има потребност от продължаваща терапия, с цел да може да се компенсират дефицитите му в резултат на тази контузия, съобщи шефът на " Пирогов ". Той изясни обаче, че е обикновено след подобен тежък случай. 

Двегодишното прекарало месец в болничното заведение: " Беше в детска реанимация, след това претърпя нервно-хирургична интервенция заради това, че самото естество на контузията беше рядко срещана - две за девет години ". 

" Благодарение на блестящата работа на хората, това дете има бъдеще! ", безапелационен бе шефът на лечебното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР