Всеки знае, че лимоните са сред най-полезните плодове. Дори да

...
Всеки знае, че лимоните са сред най-полезните плодове. Дори да
Коментари Харесай

НИКОГА не пийте водата с лимон директно от чашата, ако не искате да се случи ЕТО това!

Всеки знае, че лимоните са измежду най-полезните плодове. Дори да попитате малко дете, то незабавно ще ви отговори, че в цитруса се съдържа забележително количество витамин Ц.

Съвсем умерено можете да стартирате деня си с чаша вода с половин изстискан лимон в нея. Освен, че ще спомогнете за детоксикиране на тялото, ще се заредите и с голяма доза прохлада и витамини.

Пиейки чаша вода с лимон заран, ние спомагаме за неутрализирането на киселинността на кафето, тъй като лимонът ще я трансформира в алкалност. Алкалната среда е безвредна, до момента в който киселинната спомага за развиването на ракови формирания.

Да, водата с лимон е чудесна напитка, когато става въпрос за стартирането на деня. Да не забравяме, че цитрусът е зложелател номер едно на мазнините. Ако сте на диета, това пиво ще спомогне елементарно и бързо да се отървете от ненужните килограми.

Да не приказваме, че голямата доза витамин Ц ще спомогне за укрепването на имунитета и ще ви държи свежи съвсем през целия ден.

Не е желателно обаче напитката да се пие заран на празен корем. Самите киселини могат да раздразнят стомаха ни и да почувстваме сериозен дискомфорт. Хората, които постоянно имат недоволства, свързани с сензитивност на стомаха, най-добре да се въздържат от потреблението на лимонена вода на гладно.
 С тези питиета бързо ще възстановявате хормоните си С тези питиета бързо ще възстановявате хормоните си
Учени са безапелационни, че множеството женски болести са свързани на първо място с хормонални нарушавания. Нивата на хормоните не би трябвало да...

Защо в никакъв случай да не пием водата непосредствено от чашата?

Ето, че идва ред да изясним нещо извънредно значимо, за което малко на брой от вас се замислят. Става въпрос за самата консумация на тази освежаваща напитка.

Препоръчваме ви в никакъв случай да не я пиете непосредствено от чашата, а да употребявате сламка и незабавно откакто погълнете течността, да изплакнете устата си с вода.

Лимонената вода е зложелател на зъбния гланц. Тя спомага за неговото разрушение. Не се постанова обаче да се отказвате от нея, а само би трябвало да спазвате тази наша рекомендация, в случай че не желаете след време да посещавате ортодонт и да лекувате зъбите си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР