Всеки втори у нас пуши, а вредното въздействие от цигарите

...
Всеки втори у нас пуши, а вредното въздействие от цигарите
Коментари Харесай

Тази напитка пази от рак пушачите


Всеки втори у нас пуши, а нездравословното влияние от цигарите е потвърдено от години. Ако обаче не можете елементарно да се откажете от нездравословния табиет, то направете най-малко частична отплата за организма си, поучава zdrave.to. И го предпазете от астма, бронхит и разнообразни типове кашлица.

За благополучие, има една рецепта, която оказва помощ за изчистване на белите дробове. Учените настояват, че съставките на това средство може да предотвратят даже и образуването на рак. Употребете за здраве!

За да се погрижите качествено за белите си дробове, набавете си 1 малко парче корен от джинджифил, 2 чаени лъжички куркума, 400 грама чесън (обелен и разрязан на 4 части) и 400 грама захар (може да е елементарна, само че по-добре кафява).

Налейте вода в тенджера, сложете на огъня и прибавете захарта. Когато стартира да ври, прибавете чесъна, настъргания джинджифил и куркумата. Изчакайте, до момента в който сместа стартира да ври още веднъж. След това отстранете от котлона и оставете да се охлади до стайна температура. Съхранявайте напитката в хладилника.

Пийте по 2 супени лъжици от тази примес заран и вечер след храна. За най-хубава детоксикация си направете гореща вана и вдишвайте етерично масло от евкалипт.

Не приемайте натуралното лекарство, в случай че имате нетърпимост към най-малко една от съставките му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР